Troba hotels a Lloc del Forn de Nansheng, Zhangzhou i rodalia

Data d’inici: Entrada opció seleccionada.
Data de finalització
Data de finalització: Sortida
  • Canvia d’opinió

    Reserva hotels amb cancel·lació gratuïta
  • Fes-te un regal

    Inicia la sessió per estalviar-te un 10 % o més en milers d’hotels
  • Posa’t perepunyetes

    Cerca gairebé un milió d’allotjaments arreu del món

Consulta els preus per aquestes dates

Filtrar per

Puntuació dels clients
Puntuació dels clients
Classificació per estrelles

Hotels a prop de Lloc del Forn de Nansheng

Suofeike Hotel

Allotjament de 2.0 estrelles
A 15,6 quilòmetres de: Lloc del Forn de Nansheng
Suofeike Hotel

Xiangyue Villa Hotel

Allotjament de 2.0 estrelles
A 18 quilòmetres de: Lloc del Forn de Nansheng
Xiangyue Villa Hotel
El preu més baix per nit que s’ha trobat en les últimes 24 hores per a una estada d’una nit per a dos adults. Els preus i la disponibilitat poden canviar. Pot ser que s’apliquin condicions addicionals.

Opinions destacades sobre hotels a Lloc del Forn de Nansheng

Hotels a prop d’altres atraccions a Nansheng Kiln Site

Preguntes freqüents

Lloc del Forn de Nansheng i la zona dels voltants
Lloc del Forn de Nansheng es troba a Comtat de Pinghe. Dona un cop d'ull als hotels i altres tipus d'allotjaments que t'ofereix Expedia a la zona: segur que hi trobaràs l'opció perfecta per a la teva estada.
En cas que hagi de cancel·lar la reserva d'hotel que he fet a Lloc del Forn de Nansheng, podré rebre un reembossament?
Sí. La majoria de les reserves d'hotel són reembossables, a condició que hagis fet la cancel·lació abans que venci el termini de cancel·lació que hagi establert l'allotjament, que sol ser d'entre 24 i 48 hores abans de l'entrada. Si tens una reserva que no és reembossable, potser encara pots cancel·lar-la i obtenir un reembossament en 24 hores després de fer la reserva. Introdueix les dates, fes clic a "Cercar" i fes servir el filtre "Reembossable íntegrament" per obtenir les millors opcions per viatjar a Lloc del Forn de Nansheng.