Embarca't en un viatge enogastronomic inoblidable pel cor de Lisboa, la Baixa, on experimentaràs els rics sabors de la cuina portuguesa. Amb més de 15 degustacions de menjars tradicionals i vins regionals, aquest recorregut a peu està limitat a 14 persones per garantir una experiència personalitzada.
Submergeix-te a la vibrant escena culinària de la ciutat com un local! Comenceu amb una copa refrescant de Vinho Verde acompanyat d'un pastís de bacallà emblemàtic i descobriu la història del famós vi fortificat de Portugal, el Porto, mentre l'assaboriu amb un deliciós formatge local. Exploreu una de les tasques (tavernes) més famoses de Lisboa on gaudireu d'un típic Bifana (entrepà de porc) amb una cervesa de barril freda. Gaudeix d'una mica de Ginjinha, l'estimat licor de cirera, en un bar històric que va ser el primer en vendre'l comercialment l'any 1840.
Continueu el vostre viatge visitant un autèntic local local on degustareu el chouriço, un pa típic portuguès i altres delícies locals, tot acompanyat d'una copa de vi negre ric. El recorregut conclou amb un arròs tradicional portuguès, preparat diàriament amb ingredients frescos i maridat amb vi.
Tingueu en compte que aquesta excursió visita llocs tradicionals on les restriccions dietètiques poden ser difícils d'acomodar i no és apta per a persones amb requisits dietètics celíacs, vegans, kosher o halal. Si teniu al·lèrgies alimentàries o necessitats dietètiques específiques, és possible que no hi hagi alternatives disponibles, com ara dietes sense gluten, vegetarians o dones embarassades.
Visitem llocs tradicionals on les restriccions alimentàries poden ser molt difícils d'acomodar. Si teniu necessitats dietètiques o al·lèrgies alimentàries, tingueu en compte que és possible que no puguem trobar alternatives, com ara sense gluten; dona embarassada; i vegetarians. No apte per a celíacs, vegans, Kosher i Halal.