Gaudeix de la millor experiència flamenca de València. Viu el lloc de culte del flamenc, una de les músiques més belles del món, amb una exuberant riquesa artística, cultural i històrica. Viu una experiència única, tan intensa com inoblidable, acompanyada del millor de la cuina mediterrània servida en un preciós Tablao amb un restaurant íntim i un ambient evocador.
Sent la màgia i l'encant antic del flamenc, la icona cultural més exportada dels darrers temps. Enamora't d'un espectacle de flamenc molt dramàtic. Amb més d'una dècada d'experiència professional en el món del flamenc i la restauració autèntica, aquest tablao espera arribar a un públic ampli amb la màgia i l'encant mil·lenari del flamenc.
MENÚ VIP EXCEL·LÈNCIA 90€ - Sopar + Espectacle
Taula preferent prop de l'escenari
Barra oberta al sopar
Menú degustació VIP Excellence
Disponible en versió vegetariana i vegana - Adaptable a intoleràncies, al·lèrgies i necessitats dietètiques
Menú degustació - Tots els plats inclosos:
Aperitiu Rebujito Andaluz
Selecció de pans amb salsa de tomàquet i crema de tapenade d'olives.
Pernil ibèric i una selecció de formatges.
Amanida verda amb taronja valenciana, formatge de cabra, ceba fregida, tomàquets cherry, vinagreta de cítrics, mel i Pedro Ximénez.
Filet de bacallà confitat sobre samfaina de verdures rostides.
Galta de vedella al vi negre sobre un llit de patates rostides amb herbes provençals.
Tatin de poma amb gelat de vainilla i nous Pekan.
Copa de cava.
Begudes - Barra oberta durant el sopar:
Selecció de vi negre. D.O. Rioja, criança.
Selecció de vi blanc. D.O. Rueda.
Sangría, cervesa, refrescs i aigua.
MENÚ PREMIUM 65€ - Sopar + Espectacle
Disponible en versió vegetariana i vegana - Adaptable a intoleràncies, al·lèrgies i necessitats dietètiques
Entrants - Tots els plats inclosos:
Aperitiu de benvinguda
Pernil ibèric i una selecció de formatges
Amanida verda amb taronja valenciana, formatge de cabra, tomàquets cherry, ceba fregida, vinagreta de sultanes i cítrics, mel i Pedro Ximénez.
Principal - Per triar
Galta de vedella al vi negre sobre un llit de patates rostides amb herbes provençals.
Filet de bacallà confitat sobre samfaina de verdures rostides.
Desert:
Brownie de xocolata amb gelat de vainilla.
Beguda per persona - A escollir
½ ampolla de vi negre (D.O. Rioja).
½ ampolla de vi blanc (D.O. Rueda).
½ càntir de sangria.
½ got de cervesa.
Aigua, refrescos.