El vostre guia us recollirà al vostre allotjament i us portarà a una visita guiada privada que inclou 3 parades. El recorregut acaba al centre de la ciutat, a poca distància a peu de la zona del “Ciutat Vell”.
La primera parada del recorregut és al Museu Nacional del Poble, el segon museu a l'aire lliure més gran d'Europa i una perfecta reconstrucció de l'autèntic poble romanès dels segles XVIII i XIX. “L'arquitectura d'un país és, potser, l'expressió més acurada de la seva història” (Matei Cantacuzino).
Construït l'any 1936 dins del King Michael Park, el museu té més de 300 edificis altament conservats que van ser portats aquí de tot el país i es van tornar a muntar al lloc. Aquest és el lloc ideal per descobrir el folklore local i l'arquitectura diferent de cada regió històrica de Romania, des de les esglésies de fusta i les cabanes de muntanya de Transsilvània fins a les grans posades i mansions de Valàquia i Moldàvia o els molins de vent i les cases amb sostre de palla del delta del Danubi. o prop de la costa del mar Negre.
La segona parada és a una botiga local d'art i artesania, on tot està fet a mà. Podeu admirar les bruses tradicionals romaneses anomenades “ie”, icones pintades de vidre, ous exquisits pintats de Pasqua de Moldàvia, la famosa ceràmica Horezu de Valàquia, màscares de fusta i quincalles de Transsilvània. També hi ha records temàtics de Dràcula, llibres i dolços tradicionals com ara galetes de nus o “nous de xocolata”.
Després de l'arquitectura i l'artesania, després ve la gastronomia. Creiem que el coneixement de la gastronomia i el vi d'un país és intrínsec per entendre la seva cultura. Així, la tercera i última parada és en una vinoteca local. Romania és el 12è productor de vi més gran del món amb segles de tradició vitivinícola.
A la vinoteca gaudireu de 3 copes de vins romanesos juntament amb un plat petit amb formatge i xarcuteria. El teu guia t'explicarà la història dels vins locals, el renaixement de la indústria en les últimes dècades i t'ajudarà a descobrir el “terroir” característic de regions vinícoles famoses com Dealu Mare i també varietats locals com Feteasca Neagra, Tamaioasa Romaneasca o Negru. de Dragasani.
Després del tast de vins, la visita s'acaba i podeu optar per passar més temps al bar de vins pel vostre compte o demanar-li al vostre guia les indicacions per tornar al vostre allotjament o a la zona del nucli antic proper.