Exploreu la bellesa escènica i els llocs d'interès que envolten el mont Fuji i el llac Kawaguchiko en un recorregut en autobús des de Tòquio.
Arakurayama Sengen Park, on pujareu les escales per arribar a un mirador impressionant que ofereix unes vistes magnífiques de l'emblemàtica pagoda de cinc nivells amb el mont Fuji al fons. Aquesta ubicació fotogènica és una de les més famoses del Japó, perfecta per capturar la barreja harmònica de l'arquitectura tradicional i la muntanya majestuosa.
Kawaguchiko Craft Park, situat a la vora tranquil·la del llac Kawaguchi. Assaboreix la reconeguda gastronomia de la regió amb un dinar opcional a escollir (selecciona l'opció que prefereixis en fer la reserva): bistec de vedella amb vi japonès Koshu, fideus Houtou, vedella Kobe Shabu-Shabu o arròs al curri vegà, una especialitat local molt apreciada. Després, passegeu tranquil·lament per la tranquil·la costa del llac, on podreu gaudir de l'impressionant reflex del mont Fuji a les serenes aigües.
Oishi Park, famós per la seva bellesa estacional i les vibrants exposicions de flors. Situat a prop del llac Kawaguchiko, el parc ofereix magnífiques vistes i flors de temporada que destaquen l'esplendor natural de la zona.
Saiko Iyashi no Sato Nenba, un poble tradicional situat a la vora del llac Saiko, un dels cinc llacs del mont Fuji. Aquí, podeu explorar encantadores cases amb sostres de palla que s'han conservat amb cura, oferint una visió immersiva del patrimoni i la cultura rurals del Japó.
Torna a Shinjuku
Opcions de menú opcionals:
① Kobe Beef Shabu-Shabu
Experimenta la mundialment coneguda carn de Kobe, coneguda pel seu exquisit marbrejat i la seva textura tendra. Remeneu-ho lleugerament amb brou calent per obtenir una sensació que es fon a la boca, juntament amb informació sobre aquest llegendari Wagyu.
② Bistec de vedella amb vi Koshu (Wagyu)
Assaboreix el Wagyu premium de Yamanashi, criat amb polpa de raïm per a un sabor ric i subtilment dolç amb notes afruitades. Amb un fi marbrejat i una textura que es fon a la boca, aquesta delícia excepcional reflecteix la cultura vinícola i l'entorn immaculat de la regió.
③ Fideus Houtou
Una reconfortant especialitat de Yamanashi: fideus gruixuts cuinats a foc lent en un saborós brou de miso a base de peix amb verdures de temporada i pollastre. Cordial, càlid i profundament satisfactori.
④ Arròs vegà al curri del Mont Fuji
Un curri d'espinacs vibrant i a base de plantes, fet amb verdures fresques i espècies aromàtiques. 100% vegà, ric en sabor i ple de cor.