expedia

Tast de vins i maridatge de menjars en un celler subterrani de Roma

De: Slow Travel
10 sobre 10
Excepcional
Cancel·lació gratuïta disponible
Preu: 49 € per adult
Característiques
  • Cancel·lació gratuïta disponible
  • 1 h
  • Cupó per a mòbils
  • Confirmació instantània
  • Diversos idiomes
Informació general
  • Tasta 4 vins regionals maridats amb els millors formatges i carns del Laci
  • Explora una cova romana històrica sota el Monte dei Cocci
  • Descobreix formatges rars, madurats en coves, amb sabors profunds i en constant evolució
  • Gaudeix d'una experiència multisensorial amb art i gastronomia
  • Aprèn sobre el patrimoni gastronòmic del Laci d'un expert local apassionat

Ubicació de l’activitat

    • Rome
    • Rome, Lazio, Italy

Punt de trobada o de bescanvi

    • Via di Monte Testaccio, 93, 00153 Roma RM, Italia | Please enter the venue and ask for the wine guide
    • Roma, Lazio, Italy

Comprovar la disponibilitat


Italià
  • L’activitat dura 1 hora1 h
    1 h
  • Italià
Opcions d’idioma: Italià
Detalls del preu
49,00 € x 1 adult49,00 €

Total
Preu: 49,00 €
Anglès
  • L’activitat dura 1 hora1 h
    1 h
  • Anglès
Opcions d’idioma: Anglès
Detalls del preu
49,00 € x 1 adult49,00 €

Total
Preu: 49,00 €
És possible que el contingut d’aquesta pàgina s’hagi generat amb traducció automàtica

Què inclou i què no

  • Què inclouQuè inclou
    Experiència de tast guiat
  • Què inclouQuè inclou
    4 vins regionals del Laci
  • Què inclouQuè inclou
    Taula d'embotits i formatges amb productes artesanals
  • Què inclouQuè inclou
    Visita a l'interior de la cova natural de l'envelliment
  • Què inclouQuè inclou
    Instal·lacions artístiques in situ
  • Què no inclouQuè no inclou
    Transport d'anada i tornada al lloc de l'esdeveniment (s'hi pot arribar fàcilment amb transport públic)
  • Què no inclouQuè no inclou
    Menjar o beguda addicionals més enllà del menú degustació
  • Què no inclouQuè no inclou
    Visita privada (l'experiència es comparteix tret que s'indiqui el contrari)
  • Què no inclouQuè no inclou
    Propina

Informació útil abans de reservar

  • D’acord amb la normativa de la UE relacionada amb els drets dels consumidors, els serveis d’activitats no estan subjectes al dret de desistiment. S’aplica la política de cancel·lació del proveïdor.

Què pots esperar-ne

Sota el Monte dei Cocci de Roma, al barri històric de Testaccio, s'amaga un món subterrani amagat on el temps s'alenteix i els sabors s'aprofundeixen. Antigues bodegues d'aliments excavades al vessant d'àmfores romanes trencades, aquestes coves urbanes han renascut com una volta de gust i tradició. Avui ofereixen una experiència sensorial excepcional: un tast guiat de quatre vins regionals maridats amb una selecció acurada de formatges artesanals i embotits curats, tots envellits a la mateixa cova.
Aquests espais subterranis es van construir originalment a finals del segle XVI per aprofitar la ventilació natural i la temperatura del turó, que oscil·la entre els 10 °C i els 15 °C durant tot l'any. Aquest microclima és ideal per a l'envelliment lent i natural dels formatges i les carns, permetent-los desenvolupar textures complexes, aromes intenses i sabors intensos, característiques gairebé impossibles de replicar en entorns industrials.
L'experiència comença amb un passeig per la cova, on les parets estan folrades de formatges madurats, prosciutti suspès i instal·lacions artístiques. L'entorn és immersiu: il·luminació suau, voltes antigues cobertes de motlles vius i l'aroma d'una artesania ancestral. L'art i la gastronomia es troben aquí, amb exposicions rotatives d'artistes locals que s'exhibeixen juntament amb tresors gastronòmics.
Els convidats són rebuts a taules comunitàries on se'ls guiarà a través d'una degustació de quatre vins de la regió del Laci. Espereu varietats menys conegudes però expressives com ara Cesanese, Grechetto, Bellone i Malvasia Puntinata, totes seleccionades per destacar les qualitats úniques del menjar maridat. Aquests vins provenen de petits productors ètics centrats en el terroir i la tradició.
La taula de tast presenta formatges rars i curats, procedents de granges lleteres locals i tractats amb mètodes tradicionals. Destaca el Conciato di San Vittore, un formatge complex envellit amb herbes silvestres de les muntanyes Aurunci. Una altra delícia és la caciottina d'Amaseno, feta amb llet de búfala pura, massada en oli i vinagre, i madurada en olles de fang amb herbes aromàtiques i flors.
A més dels formatges, tastareu embotits curats de primera qualitat com el guanciale i el prosciutto de porcs criats en llibertat, escollits per la seva cria ètica i els seus sabors intensos i nets. Aquestes carns, madurades a la mateixa cova, es beneficien del flux d'aire i la humitat naturals que en milloren la textura i el gust.
El que fa que aquesta experiència sigui excepcional no és només el menjar, sinó la filosofia que hi ha al darrere. Cada producte és una història: un renaixement de tècniques oblidades, una celebració de la biodiversitat local i un homenatge a l'ànima agrícola del Laci. La cova no és només un lloc per envellir aliments; és un arxiu vivent de sabor, art i memòria.
Tant si sou amants del menjar, del vi o exploradors culturals, aquest viatge subterrani a través del gust no s'assembla a res que hàgiu experimentat mai. Amb cada mos i glop, descobriràs la riquesa del patrimoni culinari amagat del Laci, al cor de Roma.

Ubicació

Ubicació de l’activitat

  • LOB_ACTIVITIESLOB_ACTIVITIES
    • Rome
    • Rome, Lazio, Italy

Punt de trobada o de bescanvi

  • PEOPLEPEOPLE
    • Via di Monte Testaccio, 93, 00153 Roma RM, Italia | Please enter the venue and ask for the wine guide
    • Roma, Lazio, Italy