SOPAR GOURMET:
Comença:
- Pastissos criolls clàssics farcits de carn de vedella tallada a ganivet i olives verdes.
- Flors de prosciutto de Parma, perles de mozzarella, tomàquets cherry confitats i ram de fulles de jardí amb melmelada de tomàquet i vinagreta de cítrics.
- Sopa de crema de ceba glaçada, escalunya i porro amb crostons de pa de camp i pluja de julivert fresc.
Plat principal:
- Bife de xoriço (tall de carn típica argentina) de raça a la brasa acompanyada de patata fumada en bloc, cansalada i verdeo, amb caponatta clàssica
- Cuixa i cuixa de pollastre desossades a la planxa, acompanyades de puré de patates amb espinacs i salsa suau de llimona.
- Filet de porc a la planxa, marinat, a la brasa, acompanyat de moniatos rústics rostits i pesto de farigola fresca
- Penne Rigate amb salsa pomodoro, amb pluja d'olives i alfàbrega fresca.
Postres:
- Crema de caramel casolana, trilogia de formatges i confitures, gelat de crema de caramel sobre taronja i bescuit cruixent de cacau.
- Mousse de llet dolça amb base de brownie de xocolata i nous i ventall de xocolata.
Begudes:
- Família de Bianchy Malbec.
– Família de Bianchy Chardonnay.
- Aigües.
- Refrescs.
- Cervesa.
- Cafè.
- Té.
ESPECTACLE DE TANGO I FOKLORE:
La dècada daurada torna a brillar. Tango Porteño recrea l'època daurada dels anys quaranta, que sens dubte es coneix com el regnat del tango, la gran passió argentina. Aquí viatjaràs a través del temps en els dies de glòria de Buenos Aires quan el tango es gaudia i es respirava a tots els racons de la ciutat.
Tango Porteño és un espai meravellós on conviuen totes les estrelles de l'Edat d'Or del Tango. Durant la dècada màgica les grans orquestres de Canaro, Fresedo, Piazzolla, De Caro, Gobbi, Biagi, De Angelis, Di Sarli, D'Arienzo, Lomuto, D'Agostino, i per descomptat els inoblidables tant de Troilo com de Pugliese.
TRANSFERÈNCIA PRIVADA:
Pots triar cotxe privat fins a 4 persones (mínim 2 persones).