Després d'aquesta deliciosa classe de cuina, mai més us conformareu amb la pasta normal. Apreneu del vostre xef expert local com fer pasta des de zero i els secrets per fer un tiramisú casolà, com un autèntic italià! Aprendràs la història d'aquests famosos plats amb els teus nous amics gastronòmics i, al final de la classe, podràs seure i menjar tot el que hagis cuinat! Mai abans has dinat com aquest.
Començaràs la teva classe amb una copa de prosecco de benvinguda: la millor manera de conèixer el teu xef i tots els altres amb qui cuinaràs. Aleshores, és hora de començar a cuinar! Apreneu de l'expert mentre barregeu i enrotlleu la massa, preneu més begudes i després talleu la massa. Acabaràs amb una fettuccine fresca feta a mà, a punt per cuinar.
A continuació, transforma la teva pasta cuinada en un dels nostres productes bàsics més famosos: carbonara o cacio e pepe, i prepara't per gaudir-la amb una copa de vi local o una beguda sense alcohol de la teva elecció.
I no oblidem el campió indiscutible de les postres italianes: el tiramisú. T'ensenyarem exactament com fer-ho i et deixarem que em portis la recepta perquè puguis sorprendre a tothom a casa. Al llarg de la classe, aprendràs la història d'aquests plats i com s'han convertit en elements bàsics de la cuina italiana.
Un cop feta tota la cocció, és el moment de menjar. Seieu amb els vostres nous amics amants de la gastronomia i aprofundiu en tot el que heu fet. Gaudeix amb una beguda, acabant amb una deliciosa i refrescant copa de limoncello.
Així doncs, posa't el davantal, agafa els teus estris i prepara't per un remolí de delicioses.