Si ets un fanàtic del cafè o simplement tens curiositat per saber com es fa el cafè aquí al Vietnam, aquest Taller de Cafè de Da Nang és imprescindible per a tu. A Vietnam, el cafè és més que una simple beguda; és una forma de vida. El cafè vietnamita és una simfonia de contrastos: intens però suau, robust però melós. Des de la riquesa vellutada del cafè d'ou vietnamita fins a la intensitat aromàtica del cafè phin vietnamita, cada tassa és una revelació que us convida a explorar les profunditats del seu perfil de sabor. Si visiteu Da Nang i voleu fer alguna cosa divertida i una nova experiència rica en cultura vietnamita, visiteu el taller de cafè de Da Nang.
Aquí, enmig d'una cultura vibrant i un paisatge captivador, descobrireu els secrets de l'elaboració d'aquests exquisits tipus de cafè: cafè phin vietnamita, cafè amb crema salada vietnamita, cafè de coco i cafè amb ou. Aprendràs l'art de fer cafè vietnamita sota una guia detallada. Descobreix les complexitats de cada barreja i domina les tècniques tradicionals d'elaboració de cervesa. Després del taller, podràs fer una deliciosa tassa de cafè vietnamita a casa sense esforç i sense una màquina cara. El nostre espai d'aprenentatge és net i modern, tot el pla d'estudis és molt atractiu, inspirador i enriquidor.
Opció 1: Classe de cafè
- Hora de trobada: 10.00 h / 13.00 h / 15.30 h
- Aprèn a fer 4 tipus de cafès vietnamites
- Durada 1,5 hores
Opció 2: Classe de cafè i dinar
- Hora de trobada: 12.00 h / 14.30 h
- Durada: 2,5 hores
- Dinareu abans de la classe de preparació de cafè
- Menú per dinar: Rotllets de primavera frescos, creps vietnamites cruixents, amanida de mango amb gambes i porc. L'opció vegetariana està disponible
Opció 3: Preparació de cafè i classe de cuina
- Hora de trobada: 9.30 h
- Durada: 4 hores
- Menú 1: dl., dc., dv.: Fideus Quang; Ales de pollastre amb salsa de peix; Amanida de papaia verda amb gambes; Rotllets de primavera fregits
- Menú 2: Dt., Dj., Ds., Dg.: Sopa de fideus amb vedella (Pho); Creps vietnamites cruixents (Banh Xeo); Amanida de mango verd amb gambes; Rotllet de primavera fresc