Cuvee Chocolate and Wine Indulgence
Hem combinat quatre bombons Cuvee fets a mà amb el seu maridatge perfecte de vins de la cartera de St Hallett per a una bonica experiència sensorial. Començant amb la nostra Rose a base de garnatxa i passant per una gamma acuradament seleccionada de shiraz, que inclouen exclusius de la porta del celler com Garden of Eden, aquest vi negre i una indulgència de xocolata són els que tots els encantaran.
Cuvée Chocolate, és un fabricant de xocolata Bean to Bar amb seu a Melbourne, Austràlia. Des del 2015, en uns inicis humils, Kylie, Deniz i el seu equip d'apassionats fabricants de xocolata es dediquen cada dia a fer de Cuvee Chocolate la llar de la gamma de xocolata més exclusiva i emblemàtica d'Austràlia. Deniz Karaca va començar la seva carrera als 16 anys, com a aprenent a l'estimada pastisseria Cron & Lanz de Göttingen, Alemanya. La seva passió per totes les coses de la xocolata fa que només obtinguin els millors grans de cacau d'origen únic del món d'arreu del món que fan els seus petits lots de tauletes de xocolata artesanals.
Rosat
Jardí de l'Eden Shiraz
Fe Shiraz
Carnisser Carro Shiraz