Sopar amb espectacle Strauss: on es troben la música, l'elegància i l'art culinari
Celebra els 200 anys de Johann Strauss amb un sopar-espectacle com cap altre. Presentat per la Wiener Mozart Orchester, el Strauss Dinner Show us convida a una vetllada immersiva plena de cultura vienesa, música icònica i cuina gourmet austríaca. Des de la primera nota, els elements interactius et fan part de l'espectacle.
Vals cap a l'excel·lència
Al cor de l'experiència hi ha una orquestra de 20 membres que interpreta els valsos, les marxes i les polques més estimades de Strauss. Liderat per un director carismàtic, el conjunt ofereix un viatge ple d'encant, elegància i connexió amb el públic.
Tres actes, una història captivadora
Gaudeix d'una selecció acurada de les obres més importants de Strauss, que cobren vida gràcies a sopranos imponents, ballarines de ballet elegants i expressius solistes de violí. La vetllada es desenvolupa en tres actes dinàmics, que combinen la brillantor orquestral amb la narrativa visual i la interacció. Un moderador encantador us guiarà durant la nit amb enginy, calidesa i autèntic toc vienès.
Taste of Austria: una experiència culinària de quatre plats
Mentre sona la música, deixeu-vos seduir per un menú de quatre plats d'inspiració austríaca acabat de preparar. Trieu entre opcions clàssiques, vegetarianes o infantils, totes elaborades amb cura pel nostre xef de la casa amb ingredients regionals. Ens adaptem amb molt de gust a les necessitats dietètiques amb previ avís.
Un lloc encantador al Prater de Viena
L'esdeveniment té lloc a The Mirage, un lloc elegant i atmosfèric a l'icònic Prater de Viena. Totalment climatitzat, ofereix confort durant tot l'any i un entorn màgic.
Quan va ser l'última vegada que vas gaudir de música en directe de primera classe combinada amb un sopar de qualitat en un entorn tan únic?
Reserva ara i participa en una nit on música, espectacles i gastronomia es troben en perfecta harmonia.
Menús de sopar:
Clàssic:
– Pa i cremes per untar orgàniques
– Tàrtar de vedella (vedella austríaca criada en pastures)
– Rosbif vienesa amb ceba, patates fregides, cogombrets i ceba
– Kaiserschmarrn amb prunes guisades
Vegetarià:
– Pa i cremes per untar
– Strudel d'espinacs amb crema agra
– Risotto cremós de verdures
– Kaiserschmarrn amb prunes rostides
Nens:
– Pa i cremes per untar
– Pasta amb salsa de tomàquet
– Rostit de ceba amb patates fregides, cogombrets i cebes
– Kaiserschmarrn amb prunes guisades