Si esteu buscant una experiència íntima i inoblidable per sopar al capvespre per fer la pregunta, per celebrar el vostre aniversari o la vostra lluna de mel, podeu provar l'experiència privada del sopar al capvespre a la 'Zephyr area'.
Mentre Zèfir, el déu grec del vent de l'oest, t'acariciarà amb la brisa més dolça i l'encisadora posta de sol de Santorini et seduirà en l'ambient més idíl·lic, només hi ha una cosa per fer. Admireu la majestuositat de la natura i gaudiu d'una magnífica experiència de degustació amb un menú dissenyat amb atenció. La 'Zephyr area', situada de manera imponent a la part més alta de la finca Cavalieri, amb vistes panoràmiques a la caldera i la posta de sol, és el lloc més privilegiat per gaudir d'un sopar ultra privat per a dues persones.
Gaudeix d'una experiència de sopar aïllada definitiva amb un àpat complet per a dos convidats, dissenyat pel distingit xef de Cavalieri, que s'adapta als teus gustos personals, acompanyat d'un vi premium de la col·lecció d'autor de Cavalieri (si s'ha seleccionat un complement). La posta de sol al mar i les vistes de la caldera i el volcà milloraran l'experiència. Es poden afegir serveis addicionals, com ara decoracions florals, espelmes, música i pètals de rosa, si esteu celebrant una ocasió especial i voleu que tota la configuració sigui encara més romàntica.
Propostes de menú
Elecció dels amants de la carn
- Benvinguda del xef
- Pa fet a mà amb massa fermentada llarga acabat de fer
- Amanida grega amb tomàquet, cogombre, ceba, formatge 'Feta' de Mani, oli d'oliva verge i za'atar
- Escuma de fava local amb botifarra de Santorini i oli d'oliva verge amb infusió d'herba d'orenga
- Tàrtar de Black Angus amb tòfona de parmesà d'avellana
- Porc ibèric bio marinat amb la nostra recepta secreta o Filet de Pollastre Bio per compartir servit amb verdures a la planxa i puré de patata
- Postres especials del dia
Elecció dels amants del marisc
- Benvinguda del xef
- Pa fet a mà amb massa fermentada llarga acabat de fer
- Amanida de remolatxa amb garrofa i formatge de cabra
- Tarames de moniato amb crumble d'ou de peix
- Ceviche de gambes amb aromes de fruita de la passió
- Pasta de peix fresc o peix fresc del dia per compartir
- Postres especials del dia
Opció vegana o vegetariana
Benvinguda del xef
Pa fet a mà amb massa fermentada llarga acabat de fer
Hummus amb cigrons secs i za'atar
Dolmades amb fulles de vinya recollides a mà de la nostra vinya i herbes
Mongetes 'gegants' fregides amb salsa de pebrot vermell i herbes del nostre hort
Moussaka vegana amb salsa de nous i tomàquet o tempeh estofat amb puré de patates
Postres especials del dia
Pots informar-nos de les teves preferències o al·lèrgies per proposar-nos posteriorment la millor opció de menú que s'adapti a les teves necessitats.
** Alguns plats poden canviar segons la disponibilitat del producte.
L'experiència garanteix un servei de primer nivell derivat de l'autèntic sentit grec de l'hospitalitat i l'amor pel bon menjar! Serà una experiència única a la vida que tant la teva meitat com tu mateix estimaran tota la vida.