La zona de la badia de SF és famosa per les seves tradicions d'elaboració de vi i cuina. Persones d'altres estats i d'arreu del món vénen a visitar aquest lloc.
En primer lloc, hi ha la badia i l'oceà, el que significa que hi ha una gran varietat de marisc.
En segon lloc, les valls de Napa i Sonoma són famoses pels seus vins a tot el món.
En tercer lloc, els immigrants de molts països hi inicien granges i restaurants ètnics.
En quart lloc, representa una varietat única de zones climàtiques, que permet conrear molts productes agrícoles.
Durant el dia visitareu una pastisseria, un prat, una granja d'ostres, una fleca i 1 o 2 cellers. Tindràs una oportunitat única de tastar vins de raïm i mel, formatges, mel, marisc, pa local i altres delícies.
La nostra primera parada és la crema de formatge francès de Marin que es va trobar l'any 1865. Els formatges Brie i Camembert suaus estan elaborats artesanalment segons una antiga tecnologia francesa.
El seu formatge Triple Crème Brie va ser el primer formatge nord-americà a guanyar els World Cheese Awards a Londres el 2005. Després de comprar una mica de formatge, mel, galetes i vi esmorzarem al costat d'un bonic estany. Rebràs una ampolla de vi blanc com a regal.
La següent parada és l'apiari i els prats de Heidrun. Aquesta granja produeix mel a partir de flors silvestres locals. També ofereixen varietats rares de mel d'altres estats: la mel de fruits secs prové de les illes de Hawaii, la de taronja del sud de Califòrnia, la xicoira, el rave i la mel de pastanaga són d'Oregon, el blat sarraí és de Wisconsin i s'hi poden trobar molts altres tipus. Tindràs l'oportunitat de tastar totes aquestes varietats de mel i el vi elaborat amb ella. Els propietaris del prat afirmen que és l'únic lloc del món on s'acampa el vi de mel amb el mètode tradicional de xampany.
Després d'una sessió de tast d'hidromel, anirem a dinar a la granja d'ostres situada a la vora de la badia de Tomales, una badia estreta i llarga, on la mare natura va crear unes condicions úniques per al cultiu d'ostres. Des de la terrassa del restaurant d'ostres, gaudireu de la vista de les barques de pescadors surant sobre onades tranquil·les. Tastaràs ostres crues, fumades i al forn amb vi blanc, peix acabat de fumar i sopa.
A continuació, coneixeràs la fleca Wild Flour Bread que utilitza una tecnologia medieval per coure pa integral integral i pastissos de fruites en un forn de fang escalfat amb troncs de fusta. Aquesta fleca va obrir l'any 1998 en una preciosa vall de Freestone, entre camps, graners i bestiar. Obert de divendres a dilluns.
Després, visitarem un o dos cellers de la zona del riu rus.
McEvoy Ranch és una petita granja, coneguda pel seu oli d'oliva i cosmètics. Aquí es produeixen més de deu varietats de vins.
Korbel Winery és coneguda pels seus xampanys californians amb més de 10 varietats. Gaudeix d'unes vistes pintoresques de les vinyes i sequoies.
Iron Horse Vineyards es va fundar l'any 1976. És una de les finques més boniques del comtat de Sonoma a la fresca i boira Green Valley.
El nostre recorregut us permetrà gaudir de la bellesa i l'originalitat de la nostra terra i sentireu la calidesa d'aquests records durant molts anys.