Del dolç al salat, el fregit i el rostit, la ciutat té molt a la carta. Una visita a Amritsar inclou invariablement dues coses: presentar els vostres respectes al Temple daurat i gaudir de totes les delícies que ofereix la ciutat. Als locals els encanta el menjar de carrer a Amritsar, i la ciutat és plena de venedors ambulants que venen les versions més fresques, calentes i riques de tot, des d'un got refrescant de lassi i halwa dolça, fins a paranthas mantegosos i salsa picant.
Embarca't en un viatge culinari pels carrers vibrants d'Amritsar, on el menjar no és només menjar, sinó una celebració cultural. Aquesta ciutat al cor del Punjab, l'Índia, és coneguda pel seu ric patrimoni gastronòmic, i un recorregut gastronòmic aquí és una aventura per als sentits. Comenceu el dia amb una visita a l'emblemàtic Temple Daurat, on el langar (cuina comunitària) serveix àpats gratuïts a milers diaris. Gaudeix dels sabors humils però deliciosos de dal, roti i kheer, experimentant l'esperit de servei desinteressat.
A mesura que avança el dia, explora els animats carrerons de la ciutat vella, on l'aroma del menjar de carrer crida l'atenció. Poseu-vos les dents al famós Amritsari kulcha, una delícia de pa farcit servida amb chole picant (curri de cigrons). Seguint endavant, assaboreix els suculents kebabs tandoori i els suculents kebabs seekh, un testimoni de l'experiència d'Amritsar a l'hora de cuinar carns a la perfecció.