Feu i tasteu plats tradicionals grecs amb un cuiner local, delecteu el vostre paladar amb un vi guardonat de la regió de Rodes i visiteu la cooperativa agrícola de dones per conèixer la seva feina en aquest recorregut cultural interactiu.
Comenceu el vostre recorregut al poble de muntanya verge d'Apollona, enclavat als contraforts de Profitis Ilias. Atureu-vos per fer un recorregut ràpid per una cooperativa agrícola i apreneu com aquestes dones orgulloses i enginyoses dirigeixen l'empresa. Escolteu les seves decisions i objectius i observeu l'elaboració d'un menjar local.
Des d'allà, a peu, es passeja pel poble i s'aprèn què creixen i com viuen els habitants.
A continuació, aneu a un celler i apreneu sobre les diferents varietats de raïm locals de la vostra guia. Assaboreix una copa de vi deliciós i entén de primera mà per què Rhodes produeix molts vins guardonats.
Gaudeix d'una classe de cuina d'una cuinera local talentosa del poble que compartirà els seus secrets per fer menjar grega tradicional i famosa. Intenta fer amanida de tzatziki i albergínies. Apreneu a fer plats com ara dolmadakia (fulles de vinya farcides) i pastissos de formatge grec.
Finalment, conclou la vostra estada a Apollona delectant-vos amb l'excepcional dinar que vosaltres i els vostres companys cuiners heu preparat amb amor. A continuació, visiteu un Kafeneion tradicional i apreneu a fer el cafè grec tradicional i assabo-lo.