Apreneu 7 de les receptes preferides del Brasil en una classe de cuina de 4 hores. Situat a la regió de Copacabana, l'estudi de cuina ofereix als visitants una visió de les tècniques, ingredients i sabors de la cuina brasilera en companyia d'un xef autòcton experimentat.
Apreneu a fer una recepta tradicional i, després de preparar l'àpat, asseieu-vos amb el professor per brindar els vostres esforços i tastar els fruits de la vostra feina acompanyats de begudes de coco i caipirinhas.
Els ingredients utilitzats es poden trobar a tot el món, així que també podreu fer aquests plats a casa!
Tant si sou un entusiasta de la cuina com si sou un novell, aquesta classe de cuina promet ser una experiència divertida i entretinguda que mai oblidareu.
Els dilluns, dimecres i divendres és el plat de marisc Moqueca i els dissabtes la feijoada de mongeta negra. Cada plat va acompanyat de bastonets de Yuca i dues begudes alcohòliques.
Amb un màxim de 7 participants per classe, segur que gaudiràs d'una experiència més personalitzada a càrrec de l'instructor que us guiarà durant el procés de cuina i respondrà qualsevol dubte que tingueu.
Després d'haver preparat i cuinat, sopareu el vostre sumptuós àpat brasiler.
Una classe pràctica on veureu com de bo és complir algunes receptes brasileres! 5 plats + 2 consumicions.
Coneix el teu instructor per començar la teva aventura de cuina. No es requereix experiència, i segur que aprendràs alguna cosa nova sobre la cuina i la cultura brasilera, tant si ets un cuiner novell com un experimentat.
Menú d‘exemple
- Formatge fregit amb melmelada de guaiaba picant
- Escamellades de botifarra fregida
- Caipirinha de llima
- Beguda Batida de coco
- Feijoada de porc i mongetes o Moqueca de marisc (Tot i d'una segons el dia)
- Farofa de plàtan amb arròs aromatitzat
- Postres sorpresa, variarà segons les fruites exòtiques disponibles o els dolços que el nostre xef produeix a la seva granja, com el brigadeiro o el doce de leite.