expedia

Classe de cuina 'Chillo al Coco' i botiga Taino Concept

De: Taino Gourmet Cooking Lab
Cancel·lació gratuïta disponible
Preu: 84 € per adult
Característiques
  • Cancel·lació gratuïta disponible
  • 1 d
  • Cupó per a mòbils
  • Confirmació instantània
  • Triar entre una selecció d’hotels
  • Diversos idiomes
Informació general
  • activitat
  • Classe de cuina
  • Cuina, menjar i beure

Ubicació de l’activitat

    • Punta Cana
    • Punta Cana, La Altagracia, Dominican Republic

Punt de trobada o de bescanvi

    • Punta Cana
    • Punta Cana, La Altagracia, Dominican Republic

Comprovar la disponibilitat


1 dia, classe de cuina 'Chillo al Coco' i botiga Taino Concept en multilingüe
  • L’activitat dura 1 dia1 d
    1 d
  • Anglès
Detalls del preu
84,08 € x 1 adult84,08 €

Total
Preu: 84,08 €
Fins al dia dt., 21 d’oct.
És possible que el contingut d’aquesta pàgina s’hagi generat amb traducció automàtica

Què inclou i què no

  • Què inclouQuè inclou
    Transport en monovolum amb aire condicionat
  • Què inclouQuè inclou
    Recollida i tornada a l'hotel
  • Què inclouQuè inclou
    Impostos locals
  • Què no inclouQuè no inclou
    Begudes i begudes

Informació útil abans de reservar

  • D’acord amb la normativa de la UE relacionada amb els drets dels consumidors, els serveis d’activitats no estan subjectes al dret de desistiment. S’aplica la política de cancel·lació del proveïdor.

Què pots esperar-ne

En aquesta classe, aprendràs les tècniques tradicionals de cuina taïna i utilitzaràs ingredients locals frescos per crear un plat deliciós que et transportarà directament al Carib. El nostre ingredient principal serà el suculent Red Snapper, que maridarem amb mandioca, plàtan i arròs per crear un àpat equilibrat i saborós.

Començarem preparant el peix, netejant-lo i amanint-lo amb una barreja d'herbes aromàtiques i espècies. Després passarem a l'estrella de l'espectacle, la salsa de coco. Utilitzant coco acabat de ratllar, extreurem la llet per crear una base llisa i cremosa per a la salsa. Hi afegirem una barreja de pebrots, cebes i alls per donar-li una mica de calor i profunditat de sabor.

Un cop la salsa estigui a punt, afegirem el peix i ho deixarem coure a foc lent fins que estigui completament cuit, deixant que els sabors s'uneixin molt bé. Finalment, maridarem el nostre deliciós Chillo al coco amb mandioca, plàtan i arròs per a un àpat complet i satisfactori.

Aquesta classe és apta per a participants de totes les edats, tant si sou un cuiner experimentat com un principiant. Sortiràs amb una comprensió més profunda de la cuina dominicana i una nova apreciació dels sabors i tècniques de la cuina taïna. Així que vine amb nosaltres per a una divertida i deliciosa aventura de cuina!

Ubicació

Ubicació de l’activitat

  • LOB_ACTIVITIESLOB_ACTIVITIES
    • Punta Cana
    • Punta Cana, La Altagracia, Dominican Republic

Punt de trobada o de bescanvi

  • PEOPLEPEOPLE
    • Punta Cana
    • Punta Cana, La Altagracia, Dominican Republic