Comenceu el vostre viatge gastronòmic a l'estació de metro de Shichahai, on trobareu el vostre guia de parla anglesa i prepareu-vos per embarcar-vos en una aventura culinària. Passegeu pels 2,5 km dels històrics carrerons dels hutong de Pequín, submergiu-vos en el passat de la ciutat mentre feu unes pauses delicioses per assaborir mossegades locals.
Gaudeix de Beijing Hotpot & Cervesa artesana amb vista
Aquesta joia amagada ofereix vistes al terrat de l'històric campanar de Pequín i serveix olla local en olles tradicionals de coure i farcida d'un brou clar que destaca els ingredients de qualitat. Les llesques fines de carn de xai i vedella es couen ràpidament a l'olla i després es submergeixen en una salsa feta amb pasta de sèsam… a més de prendre una pinta de cervesa artesana local!
Menja fideus en una casa de fideus Hole-In-The-Wall
Quan els pequinencs volen fideus, només pensem en un plat. De fet, literalment l'anomenem “Fideus de Beijing” perquè tots els altres plats de fideus són inferiors. Entra a aquesta casa de fideus amb forat a la paret, enclavada a l'interior d'un pati hutong, per provar la seva recepta secreta feta des de zero.
Exploreu els carrerons històrics de Hutong
Entra als carrers històrics de l'antic Pequín per veure una visió única de la vida local autèntica. Daten del segle XII, aquests passadissos estrets es van formar entre fileres de cases amb pati construïdes per funcionaris del govern i els rics. Descobreix què significa el nom hutong i com han evolucionat al llarg del temps, mentre et guies pel laberint de carrerons que s'estenen en totes direccions des de la Ciutat Prohibida.
Proveu el plat en perill d'extinció de Pequín
Alguna vegada has estat a un restaurant musulmà? Aquest restaurant hutong és freqüentat gairebé exclusivament per homes del barri que guarden les seves ampolles d'alcohol baijiu darrere del taulell. Se sap que la rara especialitat de Pequín que serveixen és la preferida de l'emperadriu Cixi i és un dels pocs llocs que queden a la ciutat que la serveixen.
Celebreu el Festival de Primavera durant tot l'any
Dirigit per un equip de marit i dona, aquest restaurant amagat està especialitzat en creps de primavera, un plat que es gaudeix tradicionalment amb la família durant l'Any Nou xinès per celebrar l'arribada de la primavera i una bona collita. Fets frescos per encàrrec, es mengen com un burrito i simbolitzen la reunió i la unió familiar.
I més sorpreses!
- Aquest itinerari està subjecte a canvis i ajustos en funció de les operacions diàries del proveïdor i la disponibilitat, però sempre serà fantàstic.