Fes el teu camí cap al Quartier Latin i descobreix el cabaret més antic de la Ciutat de les Llums, Paradis Latin. Eviteu les cues d'entrades i aneu directament a l'interior, on rebràs una benvinguda VIP i t'acompanyaran als millors seients de la casa.
Gaudeix de l'experiència prèvia a l'espectacle mentre et prepares per a un menú de tres plats dissenyat per Guy Savoy, ambaixador de la gastronomia francesa i xef amb estrella Michelin.
El menú VIP Tardor/Hivern inclou una selecció de tres entrants:
Terrina de Foie Gras amb Condiment “Butternut-Kumquat” i Torrada de Melba
o bé
Cocotte d'ou ecològic amb xampinyons i castanyes, brou de pollastre amb tòfona blanca
o bé
Alvocat, gambes i fruita de la passió, emulsió de coco
L'entrant va seguit de la vostra elecció principal:
Daurada Tian “Bonne Bouille” Estil
o bé
Medallons de rap amb arròs gratinat d'api i condiment de llavors de carbassa i nabius
o bé
La vedella llatina Paradis Wellington
Una selecció de postres del pastisser i xocolater francès Pierre Hermé completa el menú del sopar VIP:
Pastís de formatge Infiniment Chocolat
o bé
Baba Infiniment Noisette
El vostre menú VIP també inclou mitja ampolla d'aigua mineral i mitja ampolla de xampany Bollinger per persona.
Després, després de sopar, arriba l'hora de l'espectacle L'Oiseau Paradis. Dirigit i coreografiat per Kamel Ouali, l'espectacle barreja sensualitat, poesia, emoció i comèdia. Mira ballarins, cantants i acròbates pujar a l'escenari amb el suport de la tecnologia moderna per a una experiència de cabaret inoblidable.
Commemora la teva vetllada al cabaret més antic de París amb una foto de record gratuïta.