Vegeu més de 1.000 artefactes relacionats amb la xocolata al Museu de la Xocolata de París (Le Musee Gourmand du Chocolat) i gaudiu de la vostra passió per tot allò relacionat amb la gra de cacau. La visita autoguiada inclou demostracions en directe i, el que és més important, degustacions. S'ofereixen activitats infantils per mantenir feliços els més petits, inclosa una recerca del tresor.
Exploreu les exposicions i demostracions del museu que ocupen 2.789 peus quadrats (850 metres quadrats) i relateu els 4.000 anys d'història de la gra de cacau en totes les seves formes, començant pels olmeques, els maies i els asteques. Apreneu sobre el paper important que va tenir el cacau en les cultures antigues, inclosa com s'utilitzava el cacau en rituals místics.
Passeu als anys 1500, quan l'emperador asteca Moctezuma va introduir el cacau a Europa. Cristòfor Colom va ser el primer europeu que va tastar la beguda tchocoatl, però no li va agradar i, per tant, va prestar poca atenció a la xocolata. Per sort, no va ser l'últim europeu a provar-ho.
Assistiu a la transformació del comerç de la xocolata a mesura que el procés d'elaboració de xocolata es va simplificar durant l'era moderna. Mireu demostracions virtuals per descobrir el secret que hi ha darrere de la capa exterior brillant que fa que les llaminadures de xocolata siguin tan atractives i tasteu alguns dels productes de xocolata elaborats al lloc.
Gaudeix de la suavitat lletosa de la xocolata costa-riquenya, de l'excel·lent afruitat que es fon a la boca de la xocolata peruana, dels dolços aromes dels grans de cacau de Vanuatu i molt més. No us sentiu massa culpable per consentir-vos; aprendràs que la xocolata té molts beneficis per a la salut. A continuació, busqueu llibres, records i productes relacionats amb la xocolata per la botiga del museu.