expedia

París: classe de pastissos de mil lleus amb un xef

De: Ateliers Parisiens
10 sobre 10
Excepcional
Cancel·lació gratuïta disponible
Preu: 135 € per adult
Característiques
  • Cancel·lació gratuïta disponible
  • 2 h 30 min
  • Cupó per a mòbils
  • Confirmació instantània
Informació general
  • Domina les tècniques de la pasta de full i la crema pastissera.
  • Crea el teu propi milfull des de zero.
  • Personalitza les teves postres amb tocs decoratius.
  • Gaudeix de te, cafè i aigua durant tota la classe.
  • Emporta't a casa la teva deliciosa creació, empaquetada per viatjar.

Ubicació de l’activitat

    • Paris
    • Paris, Île-de-France, France

Punt de trobada o de bescanvi

    • 3 Rue des 3 Portes, 75005 Paris, France
    • Paris, Île-de-France, France

Comprovar la disponibilitat


París: classe de pastissos de mil lleus amb un xef
  • L’activitat dura 2 hores i 30 minuts2 h 30 min
    2 h 30 min
  • Anglès
Opcions d’idioma: Anglès
Detalls del preu
135,00 € x 1 adult135,00 €

Total
Preu: 135,00 €
És possible que el contingut d’aquesta pàgina s’hagi generat amb traducció automàtica

Què inclou i què no

  • Què inclouQuè inclou
    Tots els ingredients de forn proporcionats
  • Què inclouQuè inclou
    Embalatge de transport per a les teves creacions
  • Què inclouQuè inclou
    Te, cafè i aigua durant la classe
  • Què inclouQuè inclou
    Recepta digital proporcionada
  • Què no inclouQuè no inclou
    Menjar o begudes addicionals fora del taller
  • Què no inclouQuè no inclou
    Transport al taller

Informació útil abans de reservar

  • D’acord amb la normativa de la UE relacionada amb els drets dels consumidors, els serveis d’activitats no estan subjectes al dret de desistiment. S’aplica la política de cancel·lació del proveïdor.

Què pots esperar-ne

Endinsa't en el món de la pastisseria francesa amb el nostre Taller de Milfulls a París, on crearàs aquest postre atemporal des de zero. Dissenyat pel reconegut pastisser francès del segle XVIII François Pierre de la Varenne, el milfulls (també conegut com a “Napoleó”) és un símbol de l'artesania pastissera francesa, amb delicades capes de pasta de full i una crema pastissera suau i rica.

Durant aquesta classe de 3 hores, treballaràs colze a colze amb un pastisser professional, aprenent les tècniques complexes necessàries per fer tant la pasta de full com la crema sedosa. Des de plegar la massa fins a aconseguir la textura perfecta, cada pas es tracta amb detall. També tindràs l'oportunitat de personalitzar el teu milfull amb tocs decoratius abans de coure'l i muntar la teva creació final.

El taller està dissenyat per a amants de la pastisseria de tots els nivells, tant si sou principiants amb ganes d'aprendre com si sou forners experimentats que volen perfeccionar les vostres habilitats. No només marxaràs amb el teu deliciós milfulls, sinó també amb una nova apreciació de l'art que hi ha darrere d'aquestes postres clàssices. Al final de la sessió, emporta't a casa la teva creació en un embalatge de transport especialment proporcionat, per garantir que arribi de manera segura perquè la puguis gaudir més tard. A més, oferim una recepta digital del taller, amb previst oferir-ne una versió impresa aviat.

Uneix-te a nosaltres per a una experiència pràctica de rebosteria que celebra l'elegància i el sabor del milfulls!

Ubicació

Ubicació de l’activitat

  • LOB_ACTIVITIESLOB_ACTIVITIES
    • Paris
    • Paris, Île-de-France, France

Punt de trobada o de bescanvi

  • PEOPLEPEOPLE
    • 3 Rue des 3 Portes, 75005 Paris, France
    • Paris, Île-de-France, France