Endinsa't en el món de la pastisseria francesa amb el nostre Taller de Milfulls a París, on crearàs aquest postre atemporal des de zero. Dissenyat pel reconegut pastisser francès del segle XVIII François Pierre de la Varenne, el milfulls (també conegut com a “Napoleó”) és un símbol de l'artesania pastissera francesa, amb delicades capes de pasta de full i una crema pastissera suau i rica.
Durant aquesta classe de 3 hores, treballaràs colze a colze amb un pastisser professional, aprenent les tècniques complexes necessàries per fer tant la pasta de full com la crema sedosa. Des de plegar la massa fins a aconseguir la textura perfecta, cada pas es tracta amb detall. També tindràs l'oportunitat de personalitzar el teu milfull amb tocs decoratius abans de coure'l i muntar la teva creació final.
El taller està dissenyat per a amants de la pastisseria de tots els nivells, tant si sou principiants amb ganes d'aprendre com si sou forners experimentats que volen perfeccionar les vostres habilitats. No només marxaràs amb el teu deliciós milfulls, sinó també amb una nova apreciació de l'art que hi ha darrere d'aquestes postres clàssices. Al final de la sessió, emporta't a casa la teva creació en un embalatge de transport especialment proporcionat, per garantir que arribi de manera segura perquè la puguis gaudir més tard. A més, oferim una recepta digital del taller, amb previst oferir-ne una versió impresa aviat.
Uneix-te a nosaltres per a una experiència pràctica de rebosteria que celebra l'elegància i el sabor del milfulls!