Endinsa't a la càlida i vibrant cuina de la xef Winnie i descobreix l'ànima de Panamà, un mojito, una història i un plat a la vegada.
Això és més que una classe de cuina. És un sopar alegre i ple d'alcohol a una casa local, on els desconeguts es converteixen en amics i els sabors en records.
A mesura que els mojitos de menta comencin a fluir (no tenen fons!), t'arremangaràs i t'endinsaràs en els plats més estimats de Panamà, o simplement en beuràs i veuràs com es desplega la màgia.
Sota la càlida guia de la Winnie, explorareu 10 receptes autèntiques, des de carimañoles que es fonen a la boca fins a ceviche fresc, iuca cremosa, arròs amb llet dolça de pinya i molt més. Cada mos té la seva pròpia història, cada glop amb un somriure.
Vegetarià/ana? T'ajudem, només fes-nos-ho saber.
Només aquí per menjar i beure? Reserva com a “nen” per a una tarifa especial.
Aprendràs, cuinaràs i menjaràs:
- Mojitos! Sense fons. Menta i altres sabors.
- Pico de Gallo - Salsa amb un toc panameny
- Mandioca amb mantega i herbes: ideal per acompanyar els teus mojitos
- Ceviche de peix: fet amb filets de peix fresc del Pacífic, pescats el dia
- Salsa Picant: salsa de pebrot chombo amb molt de sabor i força.
- Carimañolas - Pastissos de puré de iuca farcits de carn picada de vedella. Excel·lent menjar de bar
- Arròs amb pollastre - Cassola d'arròs i pollastre amb moltes verdures
- Arroz con Piña - Arròs amb llet amb gust de pinya
- Chicheme - Postres de crema de blat de moro bevibles
- Chicha de Saril - Te fred fet amb infusió de rosella (hibisc) amb espècies
Per garantir la interacció, la participació i la singularitat de tothom, intentem que les nostres classes siguin de 4 alumnes, mai més de 7.
Si teniu un sopar a Panamà, apreneu a fer-ne un amb nosaltres!