A Olmedo, un petit poble del nord-oest de Sardenya, prop de l'Alguer, pots submergir-te en el món del safrà, l'or de la gastronomia sarda.
Aquesta apreciada espècia, amb el seu sabor únic i inconfusible, enriqueix molts plats típics de l'illa. Apreneu tot sobre el procés de cultiu, des de les etapes de la collita fins a la seva aplicació a la cuina i els seus nombrosos beneficis per a la salut amb un guia local expert. Al final del recorregut, tindreu l'oportunitat de degustar productes típics de sabor com el formatge i el pa, dins d'una estructura única que representa l'antiga cultura sarda: su Pinnettu.
Sorprèn amb els secrets del safrà per a una experiència culinària inoblidable.
GRANJA
L'experiència es desenvolupa en una granja especialitzada en el cultiu ecològic de safrà, certificada segons la normativa vigent. Descobriu com va sorgir la idea de conrear aquest preuat producte a través de l'assessorament d'un expert local, que us donarà a conèixer la història de la granja i el mètode de cultiu ecològic utilitzat. Aprofundeix en cada etapa de la producció i conclou el recorregut amb un tast de deliciosos productes locals.
TAST
El tast inclou formatge pecorino envellit i pa amb safrà, embotit local, aigua, una copa de vi negre o blanc de les Finques Sella e Mosca i licor de safrà.
HORARI DISPONIBLE
L'experiència està disponible durant tot l'any en diferents moments segons el període:
d'octubre a maig a les 10.00 h i a les 15.00 h
De juny a setembre a les 9:00h i a les 17:00h