A Olbia, al nord-est de Sardenya, estareu acompanyats pels nostres guies experts en l'elaboració de pasta tradicional sarda casolana per generacions, com els nyoquis, els raviolis i els famosos culurgiones típics d'Ogliastra.
Pots provar-ho gràcies a consells preciosos i descobrir moltes curiositats per portar a la teva vida diària. Després, es podran degustar els productes elaborats amb les seves pròpies mans durant un dinar o sopar saborós amb plats tradicionals, però revisats de manera moderna amb productes frescos i de proximitat.
Posa les teves mans a la massa i reserva aquesta experiència amb la teva família i amics!
Durant el taller, el nostre guia expert t'acompanyarà en l'elaboració de pasta tradicional sarda casolana, com ara: malloreddus, culurgiones o raviolis amb diferents tipus de farcits segons la temporada.
Cada tipus de pasta té una història significativa per explicar, amb les seves pròpies curiositats i peculiaritats:
- Malloreddus: també coneguts com gnocchetti, tenen forma de petxines fines ratllades i estan fets de farina de sèmola i aigua. Podeu degustar-los amb diferents tipus de salses i condiments, normalment amb salsa de carn i una generosa ruixada de formatge pecorino sard ratllat
- Culurgiones: pasta farcida semblant als raviolis, són una especialitat culinària d'Ogliastra, Sardenya Centre-Oriental, i se solen gaudir amb un farcit de patates, formatge pecorino i menta.
- Ravioli: pasta típica amb farciment agredolç de ricotta sarda que combina perfectament una barreja d'ingredients entre dolç i salat
Programa:
Laboratori de pasta artesanal d'unes 2 hores i mitja de durada
Tast dels productes elaborats durant el taller, acompanyat d'aigua, vi, fruita i dolços típics de Sardenya, digestius i cafè, amb una durada aproximada d'una hora. En cas d'intoleràncies, cal posar-se en contacte el més aviat possible amb el número de telèfon present al xec de reserva.