expedia

Olbia: Taller Guiat d'Elaboració de Pastes Tradicionals

De: Escursì
9.2 sobre 10
Fantàstic
Cancel·lació gratuïta disponible
Preu: 101 € per adult
Característiques
  • Cancel·lació gratuïta disponible
  • 4 h
  • Cupó per a mòbils
  • Confirmació instantània
  • Diversos idiomes
Informació general
  • Diverteix-te posant les mans a la massa i donant-li forma
  • Assaboreix els sabors característics i autèntics de la cuina sarda
  • Aprèn noves receptes per impressionar amics i familiars amb plats saborosos

Ubicació de l’activitat

    • Olbia
    • Olbia, Sardegna, Italy

Punt de trobada o de bescanvi

    • Via Dettori, 6, 07026 Olbia SS, Italia | The meeting point is at the address indicated, on the Piazza Mercato, at the Rosinita restaurant at number 6. You will recognise the square by its imposing glass roof and the restaurant by its pink-painted façade.
    • Olbia, Sardegna, Italy

Comprovar la disponibilitat


Olbia: Taller Guiat d'Elaboració de Pastes Tradicionals
  • L’activitat dura 4 hores4 h
    4 h
  • Anglès
Hora d’inici: 16:00
Detalls del preu
101,00 € x 1 adult101,00 €

Total
Preu: 101,00 €
És possible que el contingut d’aquesta pàgina s’hagi generat amb traducció automàtica

Què inclou i què no

  • Què inclouQuè inclou
    Taller de cuina tradicional
  • Què inclouQuè inclou
    Guia
  • Què inclouQuè inclou
    Materials didàctics
  • Què inclouQuè inclou
    Degustació

Informació útil abans de reservar

  • No s'admeten: Mascotes
  • D’acord amb la normativa de la UE relacionada amb els drets dels consumidors, els serveis d’activitats no estan subjectes al dret de desistiment. S’aplica la política de cancel·lació del proveïdor.

Què pots esperar-ne

A Olbia, al nord-est de Sardenya, estareu acompanyats pels nostres guies experts en l'elaboració de pasta tradicional sarda casolana per generacions, com els nyoquis, els raviolis i els famosos culurgiones típics d'Ogliastra.
Pots provar-ho gràcies a consells preciosos i descobrir moltes curiositats per portar a la teva vida diària. Després, es podran degustar els productes elaborats amb les seves pròpies mans durant un dinar o sopar saborós amb plats tradicionals, però revisats de manera moderna amb productes frescos i de proximitat.
Posa les teves mans a la massa i reserva aquesta experiència amb la teva família i amics!

Durant el taller, el nostre guia expert t'acompanyarà en l'elaboració de pasta tradicional sarda casolana, com ara: malloreddus, culurgiones o raviolis amb diferents tipus de farcits segons la temporada.
Cada tipus de pasta té una història significativa per explicar, amb les seves pròpies curiositats i peculiaritats:

  • Malloreddus: també coneguts com gnocchetti, tenen forma de petxines fines ratllades i estan fets de farina de sèmola i aigua. Podeu degustar-los amb diferents tipus de salses i condiments, normalment amb salsa de carn i una generosa ruixada de formatge pecorino sard ratllat
  • Culurgiones: pasta farcida semblant als raviolis, són una especialitat culinària d'Ogliastra, Sardenya Centre-Oriental, i se solen gaudir amb un farcit de patates, formatge pecorino i menta.
  • Ravioli: pasta típica amb farciment agredolç de ricotta sarda que combina perfectament una barreja d'ingredients entre dolç i salat

Programa:
Laboratori de pasta artesanal d'unes 2 hores i mitja de durada
Tast dels productes elaborats durant el taller, acompanyat d'aigua, vi, fruita i dolços típics de Sardenya, digestius i cafè, amb una durada aproximada d'una hora. En cas d'intoleràncies, cal posar-se en contacte el més aviat possible amb el número de telèfon present al xec de reserva.

Ubicació

Ubicació de l’activitat

  • LOB_ACTIVITIESLOB_ACTIVITIES
    • Olbia
    • Olbia, Sardegna, Italy

Punt de trobada o de bescanvi

  • PEOPLEPEOPLE
    • Via Dettori, 6, 07026 Olbia SS, Italia | The meeting point is at the address indicated, on the Piazza Mercato, at the Rosinita restaurant at number 6. You will recognise the square by its imposing glass roof and the restaurant by its pink-painted façade.
    • Olbia, Sardegna, Italy