Una experiència fantàstica en un petit i típic poble de la Gallura, al territori d'Olbia, que et farà viure un autèntic viatge en el temps.
Descobriràs els secrets de la longevitat a Sardenya per un camí que ramifica pels punts clau de la vida sarda: estil de vida, vi, menjar. Aprendràs a treballar la pasta antiga de l'illa amb eines artesanals tradicionals. I no us podeu perdre un deliciós tast amb els plats dels centenaris i el vi de l'eterna joventut!
Tot això en un entorn màgic i antic, on el temps sembla que s'hagi aturat. Reserva i submergeix-te en la història de Sardenya!
Programa:
- Esmorzar o copa de benvinguda
- Classe de cuina de pasta fresca: comença el viatge coneixent l'estil de vida i les activitats domèstiques de Sardenya. Es barrejarà aigua i sèmola per donar forma a pastes antigues de diferents zones d'origen. Entre històries d'anècdotes antigues i secrets revelats
- Experiència vitivinícola: es coneixerà el vi de l'“eterna joventut”. Ens traslladem al poble per anar al petit celler per conèixer el vi sard i les seves etapes d'elaboració amb un mètode antic: oloraràs les olors, tastaràs el sabor i admiraràs els seus colors.
- Visita a l'exposició dels productes gastronòmics sards més bells i rars del món i exposició d'eines de treball de totes les arts sardes. Serà una immersió al passat i semblarà viure la vida dels antics avantpassats
- Dinar o sopar: un àpat amb diversos plats per conduir a la primera etapa de longevitat. Tastaràs diversos plats de la tradició sarda, en particular de Gallura, des d'aperitius, primers plats, fins a postres, amb una varietat de pa casolà i vi del celler; finalment, una varietat de digestius típics de la zona
En cas d'intoleràncies o sol·licituds especials, cal posar-se en contacte amb el número que hi ha al tiquet de reserva amb almenys un dia d'antelació.