Gaudeix d'una experiència de degustació inoblidable que respecta profundament la tradició i la senzillesa de l'autèntica pizza napolitana amb un toc contemporani. Tasteu receptes innovadores creades per xefs professionals amb una excel·lent selecció d'ingredients seleccionats personalment dels mercats locals.
Arribeu al restaurant i rebeu un Ferrari Trento 1902 com a beguda de benvinguda. Assaboreix aquesta deliciosa beguda italiana amb bombolles irresistiblement lleugeres. A continuació, tasteu uns deliciosos aperitius fregits com el crocchè clàssic, amb mozzarella de búfala fumada, patates i Pecorino Romano, bacallà, que es fregeix en un arrebossat de farina d'arròs, truites fetes amb pasta, patates, mozzarella de búfala fumada., parmesà o pernil.
A més, piqueu uns arancini (boles d'arròs fregit), farcits d'arròs arborio, salsa de tomàquet San Marzano DOP, mozzarella de búfala fumada i pernil cuit i molt més. Coneix com el fregit és una part integral de la cultura gastronòmica napolitana.
A continuació, gaudeix d'un tast de pizza de dues varietats clàssiques, cadascuna feta amb receptes senzilles però amb ingredients de màxima qualitat. Proveu una Margherita (elaborada simplement amb tomàquets San Marzano AOP, formatge fior di latte d'Agerola, oli d'oliva verge extra de Frantoio San Comaio i alfàbrega). Tasteu també la pizza Cosacca (elaborada amb tomàquet de Corbara, formatge pecorino de Bagnoli, oli d'oliva verge extra i alfàbrega).
Finalment, escull entre el menú a la carta on podràs gaudir dels teus ingredients preferits o nous en propostes especials i innovadores. Aquesta part del tast anirà acompanyada d'una selecció de dos vins diferents de la regió de Campània amb l'assessorament del cambrer executiu.