expedia

Montepulciano: Classe d'elaboració de pasta amb tast i vins

De: Valdichiana Living
10 sobre 10
Excepcional
Cancel·lació gratuïta disponible
Preu: 125 € per adult
Característiques
  • Cancel·lació gratuïta disponible
  • 3 h
  • Cupó per a mòbils
  • Confirmació instantània
  • Diversos idiomes
Informació general
  • Un curs per preparar pici i pasta fresca típica de la Toscana feta a mà
  • Dinar o sopar amb pasta fresca;
  • Descobriu els sabors de la Toscana

Ubicació de l’activitat

    • Montepulciano
    • Montepulciano, Toscana, Italy

Punt de trobada o de bescanvi

    • 53045 Montepulciano, Province of Siena, Italy | The farmhouse of the class will be communicated after the booking confirmation
    • Montepulciano, Toscana, Italy

Comprovar la disponibilitat


Montepulciano: Classe d'elaboració de pasta amb tast i vins
  • L’activitat dura 3 hores3 h
    3 h
  • Anglès
Detalls del preu
125,00 € x 2 adults250,00 €

Total
Preu: 250,00 €
És possible que el contingut d’aquesta pàgina s’hagi generat amb traducció automàtica

Què inclou i què no

  • Què inclouQuè inclou
    Classe de pasta fresca;
  • Què inclouQuè inclou
    Dinar o sopar amb pasta fresca.
  • Què no inclouQuè no inclou
    Servei de transport

Informació útil abans de reservar

  • D’acord amb la normativa de la UE relacionada amb els drets dels consumidors, els serveis d’activitats no estan subjectes al dret de desistiment. S’aplica la política de cancel·lació del proveïdor.

Què pots esperar-ne

Els pici són el plat de pasta més famós de la província de Siena. És un tipus de pasta feta a mà, més gruixuda que els espaguetis normals, que s'elabora enrotllant la massa i fregant-la amb les dues mans; aquest gest s'anomena precisament, en el dialecte local, “appiciare”. És una recepta pagesa, fàcil de fer, que pots aprendre fàcilment encara que no estiguis molt familiaritzat amb la pràctica de la cuina.
Aprendràs agradablement a fer no només pici, sinó també tagliatelle i salses saboroses per condimentar, com ara ragú de carn, salsa aglione o cacio e pepe [“Formatge i pebre”). Reproduir aquestes receptes toscanes a casa serà fàcil, i amb els consells que rebràs de les nostres mestresses de casa, no t'equivocaràs; la teva actuació serà sens dubte una gran oportunitat! En acabar aquest curs de cuina de pasta fresca, gaudireu dels primers plats, degudament maridats amb una copa de vi. Com a petit regal per a tu, el davantal del veritable xef toscà.

Ubicació

Ubicació de l’activitat

  • LOB_ACTIVITIESLOB_ACTIVITIES
    • Montepulciano
    • Montepulciano, Toscana, Italy

Punt de trobada o de bescanvi

  • PEOPLEPEOPLE
    • 53045 Montepulciano, Province of Siena, Italy | The farmhouse of the class will be communicated after the booking confirmation
    • Montepulciano, Toscana, Italy