expedia

Mòdena: visita guiada al celler de vinagre balsàmic i àpat opcional

De: Arcadia Tour Operator e DMC
10 sobre 10
Excepcional
Cancel·lació gratuïta disponible
Preu: 22 € per adult
Característiques
  • Cancel·lació gratuïta disponible
  • 2 h o més
  • Cupó per a mòbils
  • Confirmació instantània
  • Diversos idiomes
Informació general
  • Descobriu la producció de vinagre balsàmic a Mòdena
  • Apreneu la tradició italiana sobre el vinagre balsàmic
  • Admireu els turons de Mòdena i la natura que l'envolta

Ubicació de l’activitat

    • Modena
    • Modena, Emilia-Romagna, Italy

Punt de trobada o de bescanvi

    • Via Cavalliera, 3, 41014 Solignano di Castelvetro MO, Italy
    • Solignano di Castelvetro, Emilia-Romagna, Italy

Comprovar la disponibilitat


Visita al celler de vinagre balsàmic amb degustació i aperitiu de vinagre
  • L’activitat dura 2 hores2 h
    2 h
  • Anglès

Tria aquesta opció per gaudir d'una visita guiada al celler de vinagre “La Vedetta”, amb tast de Vinagre Blasàmic i gaudir d'un aperitiu tradicional italià.

Detalls del preu
21,50 € x 1 adult21,50 €

Total
Preu: 21,50 €
És possible que el contingut d’aquesta pàgina s’hagi generat amb traducció automàtica

Què inclou i què no

  • Què inclouQuè inclou
    Visita al celler de vinagre
  • Què inclouQuè inclou
    Guia
  • Què inclouQuè inclou
    Tast de vinagre
  • Què inclouQuè inclou
    Dinar (si s'ha seleccionat l'opció)
  • Què inclouQuè inclou
    Aperitiu (si s'ha seleccionat l'opció)
  • Què inclouQuè inclou
    Classe de cuina i sopar (si s'ha seleccionat l'opció)

Informació útil abans de reservar

  • D’acord amb la normativa de la UE relacionada amb els drets dels consumidors, els serveis d’activitats no estan subjectes al dret de desistiment. S’aplica la política de cancel·lació del proveïdor.

Què pots esperar-ne

Descobreix el vinagre balsàmic el rei dels condiments, ple de secrets i tradicions que es transmeten de generació en generació. Tindràs l'opció de seguir en Claudio o l'avi Franco, dins de l'acetaia, per descobrir-ne l'origen i la història.
Abans de fer la visita, Claudio, el propietari, explica la història de la seva família entre cotxes ràpids i menjar lents, la seva mare va créixer al camp per pares pagesos que només tenien una pila de vinagre balsàmic que va heretar l'avi a la mort del seu avi. . Tió, així que quan la mare es va casar va demanar al pare que engegués una nova bateria per als fills.. mentrestant el pare va fer carrera a Ferrari i després a Lamborghini dedicant tota la seva vida als motors sense oblidar-se de cuidar l'Aceto ara té 82 anys i segueix cuidant-se. de fet va augmentar aquesta passió treballant més que abans.
De les nostres 10 hectàrees de vinyes, incloses 5 de trebbiano modenese, seleccionem els millors raïms per a l'elaboració del nostre vinagre balsàmic.
Després de la cocció es trasllada a l'interior de les bótes de cada pila, on roman envellint durant molts anys fins que arriba a la bóta més petita i des d'allà s'embotella. És un producte que requereix molta paciència. A més del vinagre balsàmic tradicional, des de fa uns anys també elaborem vinagre balsàmic certificat IGP amb menys envelliment però alhora molt apreciat per la seva versatilitat i gust semblant al tradicional. Llavors Claudio va desenvolupar altres condiments per intentar crear productes molt semblants al balsàmic tradicional però que requerissin menys envelliment. Si vols descobrir els veritables matisos, les diferències reals entre el baslàmic tradicional i el comercial, vine a visitar-nos.

Ubicació

Ubicació de l’activitat

  • LOB_ACTIVITIESLOB_ACTIVITIES
    • Modena
    • Modena, Emilia-Romagna, Italy

Punt de trobada o de bescanvi

  • PEOPLEPEOPLE
    • Via Cavalliera, 3, 41014 Solignano di Castelvetro MO, Italy
    • Solignano di Castelvetro, Emilia-Romagna, Italy