En aquesta ruta explorarem la part central de Creta seguint els camins de la història de Creta on coneixerem la forma de vida tradicional i aprendrem tot sobre l'elaboració del famós oli d'oliva cretenc així com dels vins de Creta.
Visitarem la casa del pastor participant en el procés d'elaboració del formatge i finalment gaudirem d'un àpat increïble en una taverna tradicional elaborant-nos dolços cretencs.
Coneixerem la Creta rural observant els locals en les seves activitats diàries visitant pobles tradicionals.
La nostra primera parada serà la presa d'Aposelemis on veurem de prop el poble enfonsat de SFENTYLI.
Després visitarem una de les millors explotacions d'oli d'oliva de la zona i podrem veure com es produeix l'OLI D'OLIVA CRETANIA.
Després creuarem un bonic camí amb una vista impressionant, recollint herbes, caminant junts amb les cabres cretenques.
A la següent parada gaudirem de Raki amb delícies locals en un poble tradicional on tindrem l'oportunitat d'admirar l'arquitectura i veure la forma de vida dels habitants.
Després arribem a un dels millors cellers del centre de Creta, on coneixerem el procés d'elaboració dels vins cretencs tastant-los amb productes locals.
Plens d'imatges boniques, ens dirigim al lloc on veurem animals i participem en l'elaboració de Formatge Autèntic.
Després gaudirem del nostre àpat en una de les tavernes més tradicionals de la zona fent dolços que és una experiència realment única.
Finalment, plens d'imatges i experiències, tornarem a l'hotel tenint a l'equipatge el gust de l'autèntica Creta desconeguda.