Assaboreix un tast de la Toscana i prova especialitats locals com Buccellato i Tordelli en un recorregut a peu per la ciutat emmurallada de Lucca. Apreneu sobre cada plat que tasteu mentre visiteu restaurants locals, cafeteries i restaurants històrics, descobrint tota la cuina local que ofereix.
Els tastos del vostre recorregut dependran dels millors productes del dia, de la disponibilitat dels venedors i de les preferències del grup. El vostre guia amant de la gastronomia és aquí per obrir el camí en un viatge gastronòmic inoblidable per Lucca.
Piqueu Buccellato, un típic pa dolç elaborat amb ingredients senzills. Aquest forn d'origen antic, originàriament de forma circular i anell, ha donat pas recentment a les versions ovalades més còmodes d'embalar i transportar.
En una altra parada del vostre recorregut a peu, podeu provar la cecina, una típica focaccia fina feta amb una barreja de farina de cigrons, aigua, sal i oli d'oliva. Suau per dins i cruixent per fora, aquest és un plat imprescindible per visitar la Toscana.
Un altre plat típic de la Toscana per provar és el tordelli, una pasta farcida de tot tipus de llaminadures, com ara carn, formatge, bledes i mortadel·la, amanit amb salsa de carn o amb oli i formatge cacio. Tordelli és una especialitat única que només pots trobar a Lucca.
La Toscana és famosa pels seus embotits i Lucca no n'és una excepció. El teu tour gastronòmic inclou una parada per degustar els millors embotits de la zona acompanyats d'una copa de vi local.
El vostre recorregut gastronòmic finalitza a la vostra 4a parada on podreu degustar una selecció de bombons fets exclusivament a la Toscana o un gelat.