expedia

Llevant: Classe d'elaboració de pesto

De: Arbaspaa Tour Organizer
9.8 sobre 10
Excepcional
Cancel·lació gratuïta disponible
Preu: 44 € per adult
Característiques
  • Cancel·lació gratuïta disponible
  • 1 h 30 min
  • Cupó per a mòbils
  • Confirmació instantània
  • Diversos idiomes
Informació general
  • Descobreix els secrets per fer la famosa salsa de pesto de Ligúria
  • Aprèn la diferència entre el pesto fet a mà i el comprat a la botiga
  • Tasta el teu pesto casolà amb una copa de vi blanc i productes locals
  • Gaudeix de la teva classe de pesto en l'ambient del centre històric de Llevant
  • Apreneu a fer pesto a una botiga que s'anomena casa de Levanto des de 1976

Ubicació de l’activitat

    • Levanto
    • Levanto, Liguria, Italy

Punt de trobada o de bescanvi

    • Corso Italia, 16, 19015 Levanto SP, Italy | Meet your instructor at "Il laboratorio del Pesto".
    • Levanto, Liguria, Italy

Comprovar la disponibilitat


Llevant: Classe d'elaboració de pesto
  • L’activitat dura 1 hora i 30 minuts1 h 30 min
    1 h 30 min
  • Anglès
Hora d’inici: 11:00
Detalls del preu
44,00 € x 1 adult44,00 €

Total
Preu: 44,00 €
Fins al dia dg., 19 d’oct.
És possible que el contingut d’aquesta pàgina s’hagi generat amb traducció automàtica

Què inclou i què no

  • Què inclouQuè inclou
    Classe d'elaboració de pesto
  • Què inclouQuè inclou
    Una copa de vi i aperitius locals
  • Què inclouQuè inclou
    Tast d'oli d'oliva
  • Què no inclouQuè no inclou
    Dinar o sopar

Informació útil abans de reservar

  • No apte per a: Nens menors de 10 anys
  • D’acord amb la normativa de la UE relacionada amb els drets dels consumidors, els serveis d’activitats no estan subjectes al dret de desistiment. S’aplica la política de cancel·lació del proveïdor.

Què pots esperar-ne

Apreneu a fer el vostre propi pesto seguint les tradicions locals en aquesta classe d'elaboració de pesto. Uneix-te al teu instructor al centre històric de Levanto, on el “Laboratori de Pesto” prepara aquesta famosa i antiga salsa des de 1976.
Després de tastar una copa de vi escumós acompanyat d'un oli d'oliva verge extra local sobre bruschetta, tasteu el pesto elaborat amb el mètode modern. A continuació, feu el pesto de la manera tradicional amb un morter.
Renteu i assequeu les fulles d'alfàbrega, picant-les amb sal, pinyons i all. Afegiu-hi el formatge Parmigiano i l'oli d'oliva verge extra i gaudiu del vostre pesto espès i fragant.
Tasteu el vostre propi pesto casolà juntament amb una copa de vi blanc i alguns productes locals, com ara olives, bruschetta amb anxoves.

Ubicació

Ubicació de l’activitat

  • LOB_ACTIVITIESLOB_ACTIVITIES
    • Levanto
    • Levanto, Liguria, Italy

Punt de trobada o de bescanvi

  • PEOPLEPEOPLE
    • Corso Italia, 16, 19015 Levanto SP, Italy | Meet your instructor at "Il laboratorio del Pesto".
    • Levanto, Liguria, Italy