expedia

Lecce: classe d'elaboració de pasta al pati de l'època del 1400 amb vi

De: LecceGo
9.6 sobre 10
Excepcional
Cancel·lació gratuïta disponible
Preu: 58 € per adult
Característiques
  • Cancel·lació gratuïta disponible
  • 2 h 30 min
  • Cupó per a mòbils
  • Confirmació instantània
  • Diversos idiomes
Informació general
  • Diverteix-te amb un cuiner local en un entorn històric
  • Sorprèn amb una cuina en un pati d'estil del segle XV
  • Aprèn les tècniques de com s'elabora la pasta típica d'Apulia
  • Descobreix l'art de fer Orechiette i Sagne
  • Menja la teva pasta i beu vi després de la classe

Ubicació de l’activitat

    • Lecce
    • Lecce, Puglia, Italy

Punt de trobada o de bescanvi

    • Via Ascanio Grandi, 58, 73100 Lecce LE, Italy | The meeting point is directly in via Ascanio Grandi n 58, at the Faggiano Archaeological Museum.
    • Lecce, Puglia, Italy

Comprovar la disponibilitat


Lecce: classe d'elaboració de pasta al pati de l'època del 1400 amb vi
  • L’activitat dura 2 hores i 30 minuts2 h 30 min
    2 h 30 min
  • Anglès
Hora d’inici: 18:30
Detalls del preu
58,00 € x 1 adult58,00 €

Total
Preu: 58,00 €
És possible que el contingut d’aquesta pàgina s’hagi generat amb traducció automàtica

Què inclou i què no

  • Què inclouQuè inclou
    Cuiner professional
  • Què inclouQuè inclou
    Ubicació en un museu al centre de Lecce
  • Què inclouQuè inclou
    Equip de cuina inclòs al paquet
  • Què no inclouQuè no inclou
    Transport no inclòs

Informació útil abans de reservar

  • D’acord amb la normativa de la UE relacionada amb els drets dels consumidors, els serveis d’activitats no estan subjectes al dret de desistiment. S’aplica la política de cancel·lació del proveïdor.

Què pots esperar-ne

Gaudeix d'una sortida divertida i informativa mentre aprens les tècniques i l'artesania per fer autèntica pasta d'Apulia, l'Orecchiette, amb un cuiner professional i local.

Descobreix els secrets per fer Orechiette en un entorn idíl·lic, situat en un pati que data del 1400. Descobriu per què la pasta és un aliment tan estimat a tot el món, en particular, les varietats del sud.

Coneix les Orecchiette i la Sagne, un tipus de pasta feta exclusivament a Puglia, però exportada a tot el món per la seva bondat.

Segueix una dona i cuinera local que t'ensenyarà a barrejar aigua i farina i a utilitzar totes les eines de l'ofici.

Ubicació

Ubicació de l’activitat

  • LOB_ACTIVITIESLOB_ACTIVITIES
    • Lecce
    • Lecce, Puglia, Italy

Punt de trobada o de bescanvi

  • PEOPLEPEOPLE
    • Via Ascanio Grandi, 58, 73100 Lecce LE, Italy | The meeting point is directly in via Ascanio Grandi n 58, at the Faggiano Archaeological Museum.
    • Lecce, Puglia, Italy