El nostre guia local oferirà una visió general de Torí i el seu paper en el desenvolupament de la identitat italiana i com el menjar i el vi han prosperat en aquest territori a causa de les regles de 800 anys de l'estat de Savoia. Com que eres un bohemi, començarem la gira en un Historical Coffee Bar nominat pel seu cacau fi.
En primer lloc, provareu el Bicerin, la beguda tradicional de xocolata la recepta de la qual es consumia i encara es consumeix en aquests cafès del segle 800. D'una parada de menjar a l'altra, veureu places i fites importants per a la història local. A continuació, passareu a una de les millors botigues de xocolata per explorar com els fabricants de xocolata locals han treballat el cacau fi per a la nostra felicitat. Degustació d'una selecció de bombons tradicionals com Gianduiotto, Cremino i pralines de temporada. El nom Gianduiotto prové de Gianduja: fet barrejant avellanes finament mòltes amb xocolata per crear una delicia suau i indulgent. Gianduja té una història fascinant, originària de Torí i que es remunta al segle XIX, quan el cacau era escàs i car.
Continuarà la degustació de xocolata i provaràs un negre premium fet amb cacau fi, que és només el 10% de la producció mundial. Els tastos seran 100% ecològics i productes “bean to bar”.
Després passaràs a un tast de vins: Torí i el Piemont són famosos pels seus vins, provinents de vinyes a les vessants dels Alps. El vostre guia us portarà a un tast de vins de 2 vins blancs i negres emblemàtics, maridats amb un plat de formatges i embotits ecològics. Oferir un curs relaxat sobre beure com un sommelier professional i comprendre les olors darrere de cada vi.
Vine amb gana, set i ganes d'aprendre coses noves. Prepareu-vos per explorar els sabors de Torí i per visitar les seves increïbles places i palaus, que recorden el passat.