Apreneu a preparar els vostres plats tailandesos preferits amb l'ajuda d'un instructor amable i experimentat. Apreneu tot sobre les herbes i espècies tradicionals tailandeses que fan que el menjar tailandès sigui tan deliciós mentre el vostre instructor us guiarà a través de cada pas del procés. Podràs tornar a casa el que has après per sorprendre els teus amics i familiars amb el millor menjar tailandès de sempre. Tots els plats es poden fer vegetarians o no picants segons les vostres preferències.
Trieu quatre plats per persona d'entre els suggeriments que es detallen a continuació:
Classe de cuina al matí (9:00 h)
• Curry Massaman
• Pollastre al curri vermell amb verdures
• Sopa de gambes picant (tom yam goong)
• Lab kai (amanida de pollastre a la menta)
• Pad Thai
• Pollastre sofregit amb anacards
• Pollastre/verdures agredolça sofregit
• Arròs fregit amb pollastre/verdures
Classe de cuina a la tarda (13:00)
• Rotllo de primavera
• Arròs enganxós de mango
• Pastes de Surry
• Curry verd
• Panang curri
• Pad Thai
• Pollastre amb llet de coco (tom kar kai)
• Pollastre sofregit amb alfàbrega tailandesa
• Amanida de papaia (som tam)
• Glòria del matí sofregit
Classe de cuina a última hora de la tarda (14:00)
• Pastes de curri
• Curry verd
• Panang curri
• Pad Thai
• Amanida de papaia (som tam)
• Pollastre amb llet de coco (tom kar kai)
• Pollastre sofregit amb alfàbrega tailandesa
Classe de cuina al vespre (18:00)
• Pastes de curri
• Curry verd
• Panang curri
• Pad Thai
• Amanida de papaia (som tam)
• Pollastre amb llet de coco (tom kar kai)
• Pollastre sofregit amb alfàbrega tailandesa
• Glòria matinal sofregida
• Arròs enganxós de mango