expedia

Kagoshima: Elaboració de fideus Soba amb ingredients locals

De: H.I.S. Co Ltd(TIC)
10 sobre 10
Excepcional
Cancel·lació gratuïta disponible
Preu: 28 € per adult
Característiques
  • Cancel·lació gratuïta disponible
  • 1 h
  • Cupó per a mòbils
  • Confirmació instantània
Informació general
  • Aprèn el procés de fer fideus soba des de zero amb un guia local
  • Gaudeix de l'aroma i el gust frescos dels teus fideus soba fets a mà
  • Rebre un certificat de finalització al final del curs de cuina
  • Assaboreix els rics i fragants fideus soba integrals fets amb ingredients locals
  • Trieu entre fideus gruixuts rústics i fideus prims segons les vostres preferències

Ubicació de l’activitat

    • Kagoshima
    • Kagoshima, Kagoshima, Japan

Punt de trobada o de bescanvi

    • 日本、〒897-0302 鹿児島県南九州市知覧町郡13714 | There is a windmill outside the soba dojo.
    • Minamikyushu, Kagoshima, Japan

Comprovar la disponibilitat


Elaboració de fideus soba a Kagoshima amb ingredients locals
  • L’activitat dura 1 hora1 h
    1 h
  • Japonès
Opcions d’idioma: Japonès
Hora d’inici: 11:00
Detalls del preu
27,67 € x 1 adult27,67 €

Total
Preu: 27,67 €
Fins al dia dv., 28 de nov.
És possible que el contingut d’aquesta pàgina s’hagi generat amb traducció automàtica

Què inclou i què no

  • Què inclouQuè inclou
    Experiència en la preparació de fideus Soba
  • Què inclouQuè inclou
    Degustació de fideus soba acabats de fer
  • Què inclouQuè inclou
    Certificat de finalització
  • Què no inclouQuè no inclou
    Transport d'anada i tornada al lloc de l'activitat
  • Què no inclouQuè no inclou
    Despeses personals

Informació útil abans de reservar

  • D’acord amb la normativa de la UE relacionada amb els drets dels consumidors, els serveis d’activitats no estan subjectes al dret de desistiment. S’aplica la política de cancel·lació del proveïdor.

Què pots esperar-ne

Apreneu a fer fideus soba japonesos tradicionals a Chiran, Kagoshima. Fes i tasta els teus propis fideus soba amb ingredients locals.

Aprèn el procés de fer soba des de zero. Tamiseu, barregeu amb aigua, pasteu la massa, doneu-li forma, aplaneu-la, enrotlleu-la, plegueu-la i talleu-la, i finalment coeu-la.

Al final, rebrà un certificat de finalització.

Aneu amb molta cura en tot, des de la mòlta de pedra fins a la cocció. L'atractiu del soba és que està “recentment mòlt”, “recentment fet” i “recentment bullit”. La farina de fajol que es fa servir aquell dia es mol cada matí al molí de pedra del Sanryokan Handmade Soba Dojo.

El molí de pedra gira lentament a un ritme de 20 revolucions per minut perquè la calor es transfereixi als grans de fajol i no s'escapi l'aroma. Aquesta atenció al detall és el secret per gaudir del ric i fragant soba integral.

Assaboreix dos tipus de soba: fideus gruixuts rústics i fideus prims. Normalment, els fideus prims i suaus es serveixen freds, i els fideus gruixuts i saborosos es serveixen calents, però els clients poden triar segons les seves preferències.

Ubicació

Ubicació de l’activitat

  • LOB_ACTIVITIESLOB_ACTIVITIES
    • Kagoshima
    • Kagoshima, Kagoshima, Japan

Punt de trobada o de bescanvi

  • PEOPLEPEOPLE
    • 日本、〒897-0302 鹿児島県南九州市知覧町郡13714 | There is a windmill outside the soba dojo.
    • Minamikyushu, Kagoshima, Japan