Uneix-te a aquest divertit recorregut en què visitarem les pedanies més representatives de la Campiña Iqueña per veure els seus cellers típiques. Els tasts de Pisco, Vi i Cachinas són molt generosos i estan inclosos. Coneixerem 3 dels principals cellers de la regió
ITINERARI:
Recollida del vostre hotel.
• Començarem la visita a la “Bodega El Catador”, és un celler artesanal, aprendrem el procés d'elaboració del pisco artesanal (pisco fet a mà), mentre tastem i gaudim de les seves diverses varietats. Guanyador de premis nacionals gràcies als seus productes originals com el Pisco Sour semipreparat i la fina Pisco Cream.
• Continuem amb la visita al celler “Lazo”, on degustareu la varietat de vins i piscos que produeix aquest celler. Els Piscos, Vins i Cachinas són l'atracció principal d'aquest recorregut. Cal destacar que Bodega Lazo conserva al seu autèntic cava espanyol dels segles XVI i XVII, no només els seus productes vitivinícoles, sinó també un altre atractiu addicional: un museu rústic implementat al mateix celler de manera espontània, on es poden veure peces de col·lecció com ara caps de trofeu momificats, ceràmica, orfebreria, restes de capes de cultures prehispàniques i altres peces com ara armes de tot tipus i de totes les èpoques; també pintures i animals dissecats entre altres artefactes de col·lecció.
• Visita al celler “Tacama”, començarem la visita allà on podrem apreciar el seu campanar on des de dalt tindrem una vista panoràmica de gran part dels seus camps de cultiu, també podrem apreciar els diferents instruments d'elaboració de pisco i vins durant el camí.
(Els dilluns Tacama està tancada, anirem al celler “Caravedo”, un lloc similar)
• Amb el temps, veurem alambins, botixes, etc. a la seva sala de tast. La vinya Tacama es troba en una de les hisendes més antigues de la vall. Va ser construït al segle XVI i té una arquitectura colonial. Aquí es produeixen vins i piscos d'excel·lent qualitat. Quan els espanyols van arribar al Perú, van introduir la vinya i la seva propagació va ser ràpida. Carabantes va crear la vinya Tacama a l'oasi d'Ica, que és la més antiga del Perú. La vinya té una superfície total de 180 hectàrees i es troba a la vall d'Ica, un oasi fèrtil envoltat de deserts a 300 km de Lima i a 400 metres sobre el nivell del mar. És un dels més importants del país.
Tornada a l'hotel o a la terminal d'autobusos.