Obteniu una introducció al millor menjar que ofereix Heraklion degustant el vostre paladar amb plats tradicionals de Creta i vins locals excepcionals! Fes un viatge saborós inoblidable pels barris locals d'Iràklion.
Després de conèixer el vostre guia local, comenceu amb un cafè grec tradicional també conegut com ellinikós kafés. Descobriu per què als grecs els agrada el cafè i observeu-lo elaborat de manera tradicional a la sorra i us ensenyeu la “lectura de tasses”, una tradició centenària que llegeix el vostre futur.
Gaudeix de la coneguda bougatsa d'Iràklion en una empresa familiar que domina la seva tècnica de bougatsa des de 1922. Formada per flam de sèmola, formatge o farcit de carn picada entre capes de fil·lo, la bougatsa és una pastisseria imprescindible que no us podeu perdre durant la vostra estada a la ciutat.
Continua cap a un mercat local on coneixeràs els venedors locals i coneixeràs els seus productes. Tasta alguns dels elements bàsics de la cuina cretenca, com ara les olives, les biscottes i el formatge. Converteix-te en un expert en tast de formatges rebent consells locals i aprenent a detectar els millors formatges locals. Tasta el famós oli d'oliva de l'illa i descobreix per què l'oli d'oliva cretenc ecològic és un dels millors olis del món.
Seieu a un plat de carn ecològica local o si voleu demostrar el valent que sou, tasteu un plat que agrada a la majoria de cretencs: els cargols fregits.
Passeu a la vostra última parada i tasteu alguns vins locals de Creta en una botiga de gestió familiar. Tingueu en compte que l'elaboració del vi a Creta té una llarga història que es remunta a l'edat del bronze. Abans d'anar-hi, no us oblideu de demanar al vostre guia local més consells sobre què més podeu veure, fer i menjar durant la vostra estada.