Aprofita al màxim un recorregut gastronòmic i vinícola seguint rutes fora dels camins habituals per les finques d'oliveres, els cellers i les vinyes de la zona rural d'Heraklion. Aprèn sobre la cultura i la història de Creta i gaudeix de la gastronomia única de l'illa.
El recorregut comença amb una visita a una granja d'oliveres al poble de Skalani. Després d'una passejada per l'olivera sota la guia de l'especialista en oli d'oliva de la granja, aprendràs a reconèixer les característiques de l'oli d'oliva verge extra. Aromes i sabors verds, notes afruitades, herbàcies i especiades són només alguns dels trets purs d'aquest deliciós producte de l'illa, on es celebren els ingredients frescos i locals. Gaudeix de maridatges amb verdures fresques, formatge, carn, mel, herbes silvestres locals, pa i olives.
A continuació, visitareu un dels cellers més bonics de Creta, al poble d'Alagni, conegut per produir excel·lents vins a partir de varietats de raïm autòctones. Gaudeix d'una visita a la vinya de cultiu biodinàmic i al celler amb el teu sommelier de vins. La vostra taula estarà parada just al costat de les vinyes, oferint una vista espectacular de les altes muntanyes de “Lasithiotika”. El tast de vins i el dinar inclouran un maridatge de menjar i vi amb cuina local i vins premium seleccionats especialment pel vostre sommelier per adaptar-se al vostre paladar i preferències.
El dinar serà un maridatge de 3 plats i vins que gaudireu al costat de les vinyes. Gaudeix dels aromes i sabors únics de les verdures cretenses, les verdures silvestres, el formatge i la carn, cuinats amb herbes i oli d'oliva verge extra. Dos entrants, un plat principal i unes postres es maridaran amb bons vins per crear una experiència memorable per al vostre paladar.
- Es recomana començar el dia amb un esmorzar molt lleuger.