Què faràs
El vostre amfitrió compartirà una mica de cuina dels seus records d'infància. A la nostra classe de cuina, els convidats tindran l'oportunitat de descobrir i fer algunes receptes tradicionals malteses. Es tracta d'una activitat pràctica on s'espera que els convidats s'armanguin i participin en l'elaboració d'alguna cuina casolana genuïna.
La classe de cuina també inclourà una visita a la plaça principal que antigament era la principal font de compra d'aliments. Comprarem productes frescos necessaris per a la nostra classe de cuina. Això pot incloure una visita a una formatgeria, un peixater i un carnisser.
Tenim la intenció de fer els nostres propis aperitius salats com el Pastizzi, una Ftira gozitana i el torró tradicional.
Després de cuinar gaudirem del fruit dels nostres esforços com un dinar acompanyat d'una mica d'aigua i una copa de vi o cervesa.
Els convidats rebran una còpia de totes les receptes, així com un record de menjar per endur-se a casa.
Altres coses a tenir en compte:
És important informar-nos de les al·lèrgies i/o intoleràncies alimentàries que pugui tenir.
Podem adaptar la classe de cuina si se'ns informa amb antelació.
La classe de cuina es realitzarà a la nostra cuina oberta situada a sobre del Maldonado Bistro.
La cuina oberta està totalment climatitzada. També hi ha seients disponibles.
-
Missatge del vostre amfitrió:
Com a fundador i propietari de Maldonado Bistro a Gozo, m'he convertit constantment en la meva missió personal utilitzar els aliments com a vehicle per crear experiències. Sempre m'ha fascinat la curiositat de la gent pel menjar i la seva relació amb la cultura. Així és com un realment experimenta una destinació i fa el descobriment desitjat. L'any 2017 vaig muntar una nova cuina oberta a sobre del Maldonado Bistro per crear experiències més personals on la gent es pogués conèixer, parlar de menjar i cultura i tenir una visió més propera de l'escena gastronòmica a Gozo. Us presento la meva experiència com a propietari d'un restaurant, local, gastronòmic i amic.
M'encanta viatjar jo mateix. No hi ha millor manera d'experimentar diferents llocs i cultures que a través del menjar i la beguda. Com a resident local i des de fa molt temps a Gozo, estic intentant fer la meva part per correspondre oferint la meva pròpia visió sobre el nostre menjar i vi local.