expedia

Cuina casolana a Testaccio: Cacio e Pepe, Amatriciana, Carbonara

De: Curioseety
6.6 sobre 10
Cancel·lació gratuïta disponible
Preu: 85 € per adult
Característiques
  • Cancel·lació gratuïta disponible
  • 4 h
  • Cupó imprès
  • Confirmació instantània
Informació general
  • Elabora pasta fresca des de zero utilitzant tècniques tradicionals.
  • Obteniu més informació sobre la història culinària de Roma amb la vostra guia
  • Aprèn a preparar tres salses romanes emblemàtiques
  • Acaba l'àpat amb unes postres casolanes en una acollidora casa romana
  • Grups reduïts

Ubicació de l’activitat

  • Via Galvani, 4, 00153 Roma RM, Italy
    • 4 Via Galvani
    • 00153, Roma, Lazio, Italy

Punt de trobada o de bescanvi

  • Via Galvani, 4, 00153 Roma RM, Italy
    • 4 Via Galvani
    • 00153, Roma, Lazio, Italy

Comprovar la disponibilitat


Classe de cuina casolana tradicional
  • L’activitat dura 4 hores4 h
    4 h
  • Anglès
  • Menjar i beguda
Opcions d’idioma: Anglès
Detalls del preu
85,00 € x 2 adults170,00 €

Total
Preu: 170,00 €
És possible que el contingut d’aquesta pàgina s’hagi generat amb traducció automàtica

Què inclou i què no

  • Què inclouQuè inclou
    Classe de cuina dirigida per experts
  • Què inclouQuè inclou
    Dinar o sopar de 3 plats i tast de vins
  • Què inclouQuè inclou
    Receptes per sorprendre els convidats de casa
  • Què inclouQuè inclou
    3 plats de pasta
  • Què inclouQuè inclou
    postres
  • Què inclouQuè inclou
    Begudes i vi

Informació útil abans de reservar

  • No necessiteu experiència prèvia en cuina.
  • La mida màxima del grup és de 10 persones.
  • El registre d'entrada es fa 10 minuts abans de l'hora d'inici de la visita reservada.
  • No recomanat per a viatgers amb al·lèrgies greus a gossos i gats
  • D’acord amb la normativa de la UE relacionada amb els drets dels consumidors, els serveis d’activitats no estan subjectes al dret de desistiment. S’aplica la política de cancel·lació del proveïdor.

Què pots esperar-ne

Aquesta experiència culinària immersiva al cor de Testaccio us convida a descobrir els autèntics sabors de la cuina romana. Guiat per un expert local, començareu elaborant pasta fresca des de zero, dominant l'art de barrejar ingredients senzills com farina, ous o aigua en la base perfecta.

El veritable focus de l'experiència rau en la creació de tres salses romanes emblemàtiques: Cacio e Pepe, Amatriciana i Carbonara. Cada salsa explica una història de tradició i aprendràs els secrets que hi ha darrere dels seus rics i atemporals sabors.
Un cop finalitzades les teves creacions culinàries, gaudiràs d'un tast de tres plats de pasta maridats amb vi local, seguit d'unes postres casolanes i un cafè italià. Aquesta experiència pràctica ofereix no només un menjar deliciós, sinó també un viatge inoblidable al cor de la cuina casolana i l'hospitalitat romanes.

Podem adaptar el menú per a vegetarians i vegans amb receptes tradicionals romanes. També estem encantats d'oferir opcions sense gluten, garantint que tothom pugui gaudir de l'experiència culinària.
Emporta't a casa les receptes exclusives dels plats tradicionals romans que has elaborat, perquè puguis recrear la màgia a casa i compartir un tast d'Itàlia amb els teus éssers estimats.

Ubicació

Ubicació de l’activitat

  • LOB_ACTIVITIESLOB_ACTIVITIES
    Via Galvani, 4, 00153 Roma RM, Italy
    • 4 Via Galvani
    • 00153, Roma, Lazio, Italy

Punt de trobada o de bescanvi

  • PEOPLEPEOPLE
    Via Galvani, 4, 00153 Roma RM, Italy
    • 4 Via Galvani
    • 00153, Roma, Lazio, Italy