La primera parada és Terrassa Chiuhu a Tongluo, comtat de Miaoli. Cada any al novembre, els crisantems estan en plena floració i cobreixen tota la terrassa, convertint-la en una magnífica catifa de groc i blanc, i per descomptat, ofereixen grans oportunitats per fer fotos. .
A Taiwan, els crisantems s'utilitzen sovint per afegir color, sabor i nutrició als aliments, o per fer te d'herbes. A més, els darrers anys s'ha llançat el licor de crisantem, que pot ser una gran opció per a un record.
A més dels crisantems, el comtat de Miaoli també és conegut per l'únic lloc que creix dàtils vermells (jujubes) a Taiwan. Els dàtils vermells s'inclouen habitualment a les fórmules de la medicina herbal xinesa. A l'hora de dinar, gaudiràs d'un dinar saludable i saborós fet amb dàtils vermells per satisfer la teva gana de tardor i escalfar-te en aquesta estació.
Després de dinar, el vostre recorregut continua amb una visita a Baoshan, comtat d'Hsinchu. La comunitat Xincheng a Baoshan solia ser una important zona productora de sucre al nord de Taiwan. Actualment, s'ha reformat en un parc d'oci per introduir la indústria local del sucre des de la llavor fins als pinsos.
A través del taller al Xincheng Fengtang Leisure Park, coneixeràs el desenvolupament de la indústria del sucre a Taiwan i també experimentaràs la vida rural genuïna amb activitat pràctica de recol·lecció de canya de sucre, inclosa la recol·lecció i el suc.
Mentre la gent gaudeix del espectacular fullatge de tardor, els caquis estan madurs i llestos per convertir-los en les delicioses delícies de tardor. Com que esteu a Taiwan durant la tardor, és difícil ignorar aquesta fruita brillant i taronja vermella de temporada. Abans del final del recorregut, visitareu el Wei Wei Jia Persimmon Tourist Farmin Xinpu, comtat de Hsinchu, conegut per fer caquis secs. La llum del sol que brilla sobre els caquis pelats de color groc daurat dels assecadors ofereix grans oportunitats fotogràfiques per als fotògrafs, fent de la granja un dels llocs més instagramables de Taiwan durant aquesta temporada.
A més d'alimentar els vostres comptes de xarxes socials i sorprendre el vostre públic amb fotos sorprenents, aquí en coneixeu el procés d'elaboració de caquis secs de manera tradicional, mireu com els caquis pelats de color groc daurat es converteixen en els dolços aperitius de color vermell-taronja que es serveixen a taula. Tant si sou uns fans dels caquis com si no, una visita a la granja de caquis durant l'època de tardor embellirà el vostre viatge!
Després de la divertida i educativa excursió d'un dia rural, tornareu a Taipei amb una baixada a l'estació de MRT Zhongxiao Xinsheng.