Visitaràs Konavle, que és una de les vinyes del nord-est i l'oest de la regió, també té la producció adequada de vins de qualitat i autòctons. A més d'espècies de fama mundial com el merlot i el cabernet sauvignon, es cultiven nombroses espècies locals i autòctones com su plavac mali, vranac, kadarun, dalmatinka i altres. Entre elles, un lloc especial pertany a les varietats domèstiques autòctones Malvasia Dubrovačka bijela i Maraština que estan gairebé destruïdes i la restauració de la qual conserva una importància especial. Nombrosos cellers Konavli, seguint les tendències mundials, produeixen vins autèntics molt en línia amb les especialitats gastronòmiques locals.
Visiteu un celler familiar i coneixeu el viticultor local. Apreneu tot sobre les principals característiques del vi de Dalmàcia meridional i com elaborar-lo. Tasta els millors negres i blancs que s'ofereixen i no et saltis els vins dolços de postres. En una vinya, gaudiu d'un brunch típic i feu una festa amb formatge, cansalada i pa.
Després d'un tast de vins, visitareu el riu Ljuta de Konavle, veureu la vegetació exuberant i la bellesa natural del petit parc nacional i explorareu la fortalesa defensiva de la República de Dubrovnik de la Torre Sokol, situada estratègicament a la frontera amb l'antic Imperi Otomà si voleu. Situat a l'extrem més al sud de Croàcia, prop de la frontera de Montenegro, la vall de Konavle està flanquejada pel mar Adriàtic i els contraforts de la muntanya Sniježnica. La vall compta amb un ampli nombre de vinyes, ja que les condicions climàtiques i geològiques són madures per a l'elaboració del vi. Escolteu com el vostre guia comparteix la història de la zona, mentre viatgeu de poble en poble amb encant, passant per horts d'oliveres i cítrics mentre el vostre vehicle recorre el paisatge rural.