Aquest tour és la introducció perfecta a Venècia, que us ofereix una visió general de la història inigualable de la ciutat i un tast de la seva cuina mundialment famosa. La teva aventura comença al barri de Cannaregio, una de les poques zones residencials que queden de Venècia, coneguda per ser un popular lloc de trobada després de la feina per als locals assedegats.
Farem un suau passeig i xerrem sobre els seus 1.000 anys d'història i el vostre guia local us oferirà suggeriments sobre altres coses per veure i fer durant la vostra estada. Un passeig en una tradicional góndola de traguetto de peu és el següent mentre creuem el Gran Canal com ho fan els locals. Un cop a Rialto, pot començar el tast de menjar! Tastarem peix fresc en un petit restaurant, propietat d'un grup de joves locals amb passió per experimentar amb receptes tradicionals, donant-los un toc modern. Espereu plats com ara calamars de tinta negra, peix fregit de barreja, polenta amb marisc, boletes de tonyina amb tomàquet o verdures de temporada (servides en plats elaborats). Tot el peix fresc que se serveix prové del mercat de Rialto, un gran mercat de fruites i verdures al centre de Venècia.
Després d'uns tastos deliciosos, ens dirigirem als pocs llocs locals que us ajudaran a entendre millor la cultura dels bars Cicchetti a Venècia i com gaudir de l'experiència enogastronomica. Us presentarem un nou bar, propietat de dos germans venecians amb passió pel menjar i el vi d'origen local, i en aquesta parada degustareu un entrepà local anomenat tramezzino i un Spritz venecià molt local. Seguint endavant tastaràs plats com el bacallà sec cremós o el bacallà sec, arribat a Venècia al segle XV gràcies al capità Querini. Aquí tindrem l'oportunitat de provar aquesta recepta tradicional local. Espereu el bacallà cuinat de dues maneres diferents. Fes-nos saber quina prefereixes més.
A continuació, es mostren alguns secrets i llocs amagats a prop del Rialto, que demostraran la importància d'allunyar-se només d'un carrer de les hordes de turistes, per aconseguir una mica de Venècia. Espereu conèixer i formatge Cicchetti en un dels llocs i lasanya o risotto o pasta a l'altre. Acabar amb un merescut desert – Tiramisú. El recorregut finalitzarà al Campo San Bortolomio, que està envoltat de grans restaurants i botigues. El vostre guia estarà encantat d'ajudar-vos amb recomanacions per continuar la diversió o indicacions per ajudar-vos a tornar al vostre allotjament.