Comenceu el primer dia fent un recorregut panoràmic des de Perth fins a les encantadores ciutats costaneres. La primera parada és Mandurah, on tindreu l'oportunitat d'estirar les cames o prendre un cafè a la costa (a càrrec vostre). A continuació, arribarà a Bunbury, on visitareu la Galeria de fusta destacada, abans de continuar cap a Busselton, on us parareu per dinar.
Després de dinar, passegeu tranquil·lament pel famós embarcador de Busselton, el moll de fusta més llarg de l'hemisferi sud que s'estén a 1,8 km (1,1 milles) fins a la pintoresca badia de Geographe. Des de l'embarcador continuem cap al sud cap a Margaret River i la preferida de tothom, la Margaret River Chocolate Company.
A continuació, aneu a la granja de la família McLeod per veure els seus cavalls i els cangurs grisos occidentals al seu entorn natural. Després d'un dia sencer de viatge, instal·leu-vos al vostre allotjament per a la nit. (sopar per compte propi)
El dia 2, gaudiu de l'esmorzar a la cafeteria The White Elephant, a la platja. El recorregut es fa sota terra a l'espectacular Mammoth Cave, una de les poques coves del sud-oest que conté fòssils de Megafauna.
Un recorregut panoràmic pel majestuós bosc de Boranup us deixarà meravellat pels bells arbres Karri. Descobriu els diferents sabors de la mel Jarrah, Karri i Marri al bosc.
A continuació, passeu per Augusta, abans d'arribar al far més alt d'Austràlia continental, el far de Cap Leeuwin. Feu una visita guiada i observeu el punt on es troben els oceans Austral i Índic. Potser tingueu la sort de veure balenes a la distància.
Parada per dinar i al restaurant Color Patch amb unes vistes impressionants del riu Blackwood. En el nostre viatge de tornada, gaudeix d'un tast de vins en un celler guardonat. A continuació, tindreu temps lliure a la ciutat per passejar pel carrer principal i recollir un record o un regal especial per endur-vos a casa.
Torneu al vostre allotjament al voltant de les 17:00 per relaxar-vos després d'un dia ocupat i sopar al vostre gust. (sopar per compte propi)
Després d'esmorzar el dia 3, visiteu Yahava Koffee Works i gaudiu d'un tast mentre escolteu els experts. A continuació, el recorregut visita dues vinyes boutique que mostren els famosos vins de Margaret River. Al segon celler gaudim de formatge i galetes per acompanyar el tast de vins.
Tot aquest tast de vins pot generar gana, ens asseiem a un dinar gourmet al favorit local Olio Bello. Mentre aquí per dinar, és una gran oportunitat per tastar la seva àmplia gamma d'olis d'oliva verge extra, balsàmics, condiments i productes.
Després de dinar, sortim cap a Perth, normalment arribem a les 18:00 aproximadament.