Descobriu el pont penjant 516 d'Arouca i les passeres de Paiva en un recorregut des d'Alvarenga. Exploreu un dels congosts fluvials salvatges més bonics del nord de Portugal amb un guia.
Comenceu el vostre recorregut a Alvarenga, on trobareu el vostre guia i tindreu una sessió informativa de seguretat i obtindreu informació sobre el geoparc d'Arouca i la vall del riu Paiva. A continuació, començareu la caminada pels antics camins del poble, cap al pont penjant 516 d'Arouca.
Quan arribeu al pont, la vostra travessia es farà en una hora exclusiva, només amb els vostres companys de viatge i guia. Sent com si camineu per l'aire mentre us submergiu en l'imponent paisatge que l'envolta. Si no voleu creuar el pont a peu, us podeu traslladar a l'altra banda en un 4x4 gratuïtament.
Sortiu per les Passarel·les de Paiva, una passarel·la de fusta construïda al llarg dels penya-segats del Congost del Riu Paiva on us mostrarem els millors paisatges per a les vostres fotografies, aprofitant per tractar alguns temes com: Biodiversitat, Fenòmens Geològics, Arqueologia i aspectes històrico-culturals d'aquesta vall.
A causa dels incendis forestals que es van produir a finals de juliol, part de l'estructura de les passarel·les de Paiva es va veure afectada i, actualment, només la meitat del sender és accessible. Les visites continuaran com és habitual al llarg del primer tram de la ruta, des d'Alvarenga fins a Vau.
Al final de la passejada, descansarem una estona a la platja del riu Vau, contemplant el paisatge mentre vosaltres podeu recuperar energies amb alguns aperitius tradicionals, sucs i fruita fresca. Els dies de calor, el riu us convida a fer un bany refrescant, així que porteu un banyador!
Després de la caminada, descanseu i gaudiu d'un bon àpat!
En acabar la nostra passejada, farem una parada a l'encantadora ciutat d'Arouca. Aquí tindreu l'oportunitat de relaxar-vos, gaudir d'una beguda freda i provar un aperitiu local en un restaurant tradicional del centre històric.
Si heu reservat l'opció amb dinar inclòs, us serviran el plat típic de la regió: vedella rostida a l'Arouquesa, juntament amb una beguda a escollir (vi inclòs).