Escapeu de l'esmorzar de l'hotel per degustar els autèntics sabors del menjar cambodjà. Visiteu alguns dels millors llocs per esmorzar a Phnom Penh per degustar el que la gent local gaudeix menjar al matí. El transport s'ofereix en tuk tuk local entre cada destinació, i s'acaba amb un recorregut a peu pel mercat local per seleccionar alguns dolços i postres deliciosos. El vostre guia us presentarà als comerciants del mercat i podreu fer fotografies dels colorits expositors de menjar.
El convidat escollirà aquesta experiència perquè coneixerà la història dels plats que els dóna una gran visió de la cuina cambodjana que no poden aconseguir visitant aquests establiments pel seu compte.
Parada 1. Bye Such Chrok Pork & Rice és una empresa familiar que ofereix cuina tradicional khmer per esmorzar. Obrirem una cadira de plàstic i tindrem carn de porc i arròs acabats de fer a la planxa, juntament amb un abundant bol de sopa i cogombres casolans i escabetx de rave a la vorera.
Parada 2. La segona experiència serà una visita al mercat local on menjarem fideus frescos anomenats BANH SUNG (Authentic Fresh Noodles) Aquesta serà la història de com es fan els fideus i com el Vietnam va influir en aquesta cuina als cambodjans.
Parada 3. Pastís de cibulet fregit. Una de les influències xineses és que és popular entre la població local. Un pastís de cibulet fregit amb una crosta gruixuda daurada.
Parada 4. La quatre parts del recorregut gastronòmic serà (HOT STONE) Aquesta és la degustació final, la tradicional pedra calenta on se serveix carn de vedella marinada amb espècies khmer acompanyada d'arròs o pa. S'explicarà la història d'aquest plat als convidats.
Parada 5. postres autòctones escollides i el mercat local de Cambodja.