El Tour de Grains i Raïms de Hunter Valley us porta a un deliciós tour de vins, formatges i licors amb dinar a només unes hores al nord de Sydney! El que fa que aquest recorregut sigui el millor viatge de Hunter, és que també teniu l'opció de tastar una mica de cervesa local en unes quantes parades O podeu seguir amb els vins i afegir-hi també una mica de xocolata! The Grains & Grapes té els gustos de tots coberts!
A més de tots els bells vins, les cerveses saboroses i els productes artesanals, Dave's treballa dur per portar-vos entre bastidors de les cases de producció per conèixer els fabricants i tenir una idea real de la regió. Sempre inclourem un recorregut per una vinya, un celler o tots dos en els nostres tours.
Dave's també intenta visitar només cellers familiars petits perquè els nostres hostes puguin conèixer i xerrar amb els locals i apreciar i entendre realment el que hi ha al que estan tastant. Com que visitem petits productors, els nostres vehicles turístics solen tenir entre 12 i 22 places (inclòs el conductor).
A Dave els encanta la Hunter Valley i volem mostrar-vos el MILLOR de la regió amb visites que surten DIARIAMENT des de Sydney.
Exemple d'itinerari
Aquest és un exemple del que fem habitualment, però no podem garantir que sigui exactament així cada vegada. Si viatgeu amb algú que no vol cervesa, no n'ha de beure gens, la cervesa és opcional al dinar i una parada de celler el dia.
Sortirem de Sydney d'hora i normalment incloem una parada còmoda en el nostre camí cap a The Valley.
Al nostre primer celler, el vostre “Dave for the day” us portarà a una visita guiada per una vinya, una zona de producció del celler o ambdues coses. Després d'haver après una mica és hora de beure una mica amb el nostre primer tast de vins.
Sovint, el dinar és en un celler i la segona parada, però fem servir diversos llocs. Trobem un dinar compartit o unes excel·lents pizzes al forn de llenya, amanides i una beguda que fan la conversa! Per a la teva beguda pots triar cervesa, vi o refresc.
Després de dinar, visitarem la porta del celler d'una destil·leria familiar local per a un tast de ginebra, vodka i licors. És un avantatge perfecte després del dinar!
El segon tast oficial de vins del dia (no comptem el vi que beu al dinar com a tast) s'acompanyarà amb formatges locals. El vostre servidor us indicarà quin vi combina millor amb quin formatge.
L'última parada, tens l'opció de gaudir d'un maridatge de vi i xocolata o tastar una paleta de cerveses artesanes elaborades localment.
Un cop hem acabat l'últim tast i hem carregat l'autobús amb totes les delicioses delícies que has comprat, tornarem a Sydney amb una mica de cant, o dormint!