Descobriu els increïbles vins de CorteCorbo mentre passegeu per les meravelloses vinyes i la cantina amb la guia d'un veritable enòleg irpinià (Visita guiada a les Vinyes i Cantina de Cortecorbo). Coneixeràs l'origen de tots els vins irpins, però també la història d'una petita empresa vitivinícola familiar amb una llarga tradició.
La segona part del vostre viatge serà una classe de cuina. Podeu aprendre a fer i cuinar pizza en un forn de llenya antic o a cuinar pasta artesanal com els raviolis. Aprendre mentre es diverteix és obligatori.
Relaxeu-vos amb un dinar llarg típic de camp i un tast de vins, mentre tasteu sis tipus diferents de vins del celler Cortecorbo. Coneixeràs el Taurasi docg, el vi-diamant del sud.
Sigui com sigui, gaudireu d'un àpat en el qual es seleccionen plats de proximitat per tal de celebrar les característiques dels nostres bells vins.
Hospitalitat, productes únics i felicitat són els ingredients necessaris per oferir una experiència inoblidable…..
Vine a compartir vins, natura i històries amb la gent adequada….
1) Visita guiada a les vinyes de Cortecorbo: oferim una immersió sensorial i històrica per ajudar a experimentar els orígens antics dels vins irpinis, del Taurasi docg (el vi negre més important del sud d'Itàlia) i la història de la família Cortecorbo.
2) Visita guiada a la Cantina: descobreix com s'elabora el vi a través de les paraules d'un autèntic enòleg en un ambient suggerent. També es poden tastar les diferents collites de vins per entendre els efectes de les diferents bótes de fusta d'envelliment.
3) Classe de cuina: aprendre a fer pizza i “Maccaronara” (pasta artesanal típica irpiniana). Mentre et diverteixes pots aprendre l'antic art de la pasta i la pizza fetes a mà. La pizza es cuinarà al forn de llenya per tal de tastar el resultat de la classe de cuina.
4) Tast de vins i dinar rural: Durant el dinar es degustaran els vins irpinians més importants del celler Cortecorbo: Tres vins negres (Taurasi docg 2016, Aglianico doc 2017, Campi Taurasini doc 2016). Tres vins blancs (Fiano di Avellino docg 2020, Greco di Tufo docg 2020, Coda di volpe doc 2019).
Antipasto
Formatges irpinians, bruschetta, salami i castanyes: plat amb sopa de castanyes/ tres tipus de formatges diferents (provolone dop, pecorino)/ salami artesanal/ bruschetta amb tomàquet i pebrot verd. La pizza creada durant la classe de cuina es cuinarà en directe al forn de llenya
Portada principal:
Raviolis amb crema de carbassa: Raviolis fets a mà amb crema de carbassa fets de verdures orgàniques plantades per un pagès local amb pecorino bagnolese condimentat ratllat
Maccaronara al Ragù: pasta llarga feta a mà amb salsa de tomàquet feta amb carn i tomàquets locals.
Straccetti di Vitello: Tall de vedella fet amb tomàquets cherry, rucola verda, parmigiano reggiano dop i crema de vinagre balsàmic.
Postres: Tiramisú