Exploreu el món del torrat de cafè i gaudiu dels diversos sabors i tècniques que ofereix Vietnam durant una classe al centre de Hoi An. Tant si sou un coneixedor del cafè com si sou un principiant curiós, aquest tour promet ser una experiència sabrosa i educativa. Trieu entre 2, 3 o 4 sessions diferents per experimentar plenament els diferents sabors i tècniques de rostit.
Demostració de cafè torrat:
Viu el viatge dels grans de cafè des del seu estat cru fins al cafè aromàtic i saborós que t'agrada. Coneix el procés de rostit, els diferents nivells de rostit i com influeixen en el gust final de la teva tassa.
Cafè de filtre Phin vietnamita:
Submergeix-te en la rica cultura del cafè vietnamita amb una demostració del tradicional filtre Phin. Presencia l'art del cafè de goteig lent a través del Phin, que produeix una infusió atrevida i robusta. Descobreix l'equilibri únic entre amargor i dolçor que fa que aquest estil de cafè sigui tan estimat.
Cafè d'ou:
Gaudeix del sabor únic del cafè d'ou, una especialitat vietnamita. Mireu com els baristes hàbils preparen una barreja cremosa de cafè, rovells d'ou, llet condensada i sucre, donant com a resultat una textura suau i vellutada que és alhora rica i satisfactòria.
Cafè de coco:
Transporta les teves papil·les gustatives a un paradís tropical amb els sabors exòtics del cafè de coco. Apreneu a infondre la dolçor de nou del coco al vostre cafè, creant una beguda refrescant i aromàtica perfecta per a un dia assolellat.
Cafè amb sal:
Embarca't en un viatge sensorial únic amb el cafè salat, on una mica de sal millora els sabors naturals del cafè i redueix l'amargor. Descobreix la ciència darrere d'aquesta combinació inesperada i assaboreix l'equilibri harmoniós que aporta a la teva tassa.