Submergeix-te en el ric patrimoni culinari de Creta mentre s'embarca en un viatge gastronòmic com cap altre. Apreneu d'un cuiner apassionat i orgullós nadiu d'un encantador poble cretenc.
Entra a casa de la cuinera i descobreix els secrets de la cuina tradicional de Creta amb productes frescos procedents de la granja de la seva família o dels agricultors locals. Aprèn en un ambient encantador i cuina en un forn de llenya tradicional.
Gaudeix d'un menú adaptable per als nostres amics vegetarians o amb al·lèrgies. Viu l'hospitalitat d'una casa local amb una càlida benvinguda amb cafè grec o te d'herbes, llimonada casolana, ladokouloura, panets fets amb oli d'oliva i loukoumakia.
Xatejar amb la mànega per conèixer-nos i aprendre les receptes amb antigues pràctiques tradicionals i cuinades al forn de llenya.
Proveu de fer entrants com els dakos (amanida cretenca amb tomàquet, formatge, oli d'oliva i herbes), tzatziki (la famosa salsa grega) i l'amanida grega. Aprèn a cuinar plats principals com el gemista (fulles de vinya farcides, flors de carbassó, tomàquets, carbassons i pebrot) i la mousaka.
Gaudeix d'unes postres tradicionals com Tyropitakia, pastissos tradicionals amb formatge casolà, mel local i canyella esquitxada, gelat casolà i fruita de temporada. Gaudeix de vi local i raki al costat del teu àpat.
Experimenteu connexions genuïnes forjades durant la classe i sentiu-vos part de l'extensa família de Creta, creant records duradors i forjant un profund reconeixement per les tradicions i els sabors d'aquesta illa excepcional.